Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi volt az az élemiszer,...

Mi volt az az élemiszer, étel, ami úgy érzitek leginkább az elhìzásotokat okozta?

Figyelt kérdés

Ami túlevésre kényszerìtett? Amit annyira szerettetek, hogy nem tudtátok megállniy hogy ne egyetek belőle?

- nálam ezek egyértelműen a lisztből készült termékek, leginkább a kenyér és kifli. Péksütiket nem nagyon eszem. De ezek tényleg igazi convenience foodok, amiket könnyű magaddal vinni, könnyen elérhetőek, mindig ott vannak és finomak is.

Nektek van ilyen?

#trigger food
2021. ápr. 22. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindegyik, amiből többet ettem a kelleténél.
2021. ápr. 22. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Mindenféle édesség. De nem az édesség a hibás, hanem néha lehangolt lelkiállapotba kerülök, és akkor nem szokott sikerülni mértéket tartani. Szóval nálam a lelki gondok megoldása, az ilyen időszakok elkerülése vagy lerövidítése a kulcs.

Amikor viszont jó passzban vagyok, akkor ugyanezek a kedvenc édességeim éppenhogy segítenek a fogyásban, ugyanis ezekből már egy kicsi adag is elegendő desszert gyanánt, és nem vágyakozom további édesség után.

2021. ápr. 23. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Cukros dolgok, csoki, olajban sült dolgok. Mostanra nem eszem olyat, amiben hozzáadott cukor van, azóta elmúltak a zabálási ingereim. A hozzáadott olajat is ha lehet maximálisan kerülöm, vizen pirítom a hagymát, sütőben sütök mindent, pár szem olajosmagot szoktam enni.
2021. ápr. 23. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tészták elsősorban. Pl. a sima, tök egyszerű fokhagymás paradicsomszószos spagetti, azt annyira imádom, hogy bármennyit meg tudnék belőle enni. De bármi más szósszal is imádom a főtt tésztát.

Hát lett is szép kis túlsúlyom miatta, meg nyilván nem csak emiatt, ülő munkát végzek sok éve, két gyerek mellett, 8 óra munka után nem sok időm jut sportolni, szóval a mozgásszegény életmód és a nem megfelelő táplálkozás együtt okozta, hogy van rajtam egy jó 15 kg plusz.

De már dolgozom az eltűntetésén, a klasszikus, hagyományos tésztát kiiktattam, viszont találtam helyette nagyon jó megoldást, persze nem teljesen olyan, mint az igazi, de nagyjából megvan az illúzió, viszont közel 0 kalóriás, és alig tartalmaz ch-t is.

2021. ápr. 29. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok, és nem is voltam soha elhízva, de pár évvel ezelőtt volt, hogy megettem 6db túrós batyut, vagy egyéb péksütit egy nap alatt, mégis 59 kiló voltam csak maximum. 16/f
2021. máj. 6. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Alapvetően egy gyógyszertől híztam meg 20 évesen. De 25 éves koromra szinte kigyúrtam magam. Aztán azóta többnyire hízom, de néha összejön a sportosabb forma. Mozgásszegény és edzésmentes életmód, napi édességevés, vagyis inkább a kalóriamínusz hiánya az ok. Most 45 éves vagyok (F).
2022. máj. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!