Mi volt az az élemiszer, étel, ami úgy érzitek leginkább az elhìzásotokat okozta?
Ami túlevésre kényszerìtett? Amit annyira szerettetek, hogy nem tudtátok megállniy hogy ne egyetek belőle?
- nálam ezek egyértelműen a lisztből készült termékek, leginkább a kenyér és kifli. Péksütiket nem nagyon eszem. De ezek tényleg igazi convenience foodok, amiket könnyű magaddal vinni, könnyen elérhetőek, mindig ott vannak és finomak is.
Nektek van ilyen?
Cukor.
Cukros üdítők, sütemények, rengeteg cukor kávéba, teába, tejbegrízbe, túróba, mindenbe.
Gyakorlatilag semmi mást nem változtattam mint egyik napról a másikra elhagytam a cukrot, csak édesítőt használok, abból is kevesebbet, és látványosan fogyni kezdtem.
Hu en nagyon szeretek enni ... czupakosat ... dogoset:) Es igen, megiszom ra par hektoliter sort :)
Sorbert Norbi szerint 'vagodiszno' vagyok ... pedig mindig sportoltam ... amiota viszont kutyazom es jarom a termeszetet, ehetek csulkot, ihatom a sort rekesszamra ... csak fogyok es fogyok :) Mar a kardiologusom is megdicsert, kerdezte a receptet ... kutyazom :)
Édességek, pl. csoki, édes pékáru, sütik stb.
Édes pékárut főleg addig ettem gyakran, míg egyetemre jártam és sok órám volt egy nap, mert 1 szendviccsel nem laktam jól, de még egyet már nem kívántam, ezért helyette kakaós csigát vagy ilyesmit ettem.
Csokiból meg akkor eszem sokat, ha kapok pl. húsvétra, mikulásra tejcsokit, töltött csokikat stb, magamnak csak gyümölcsdarabos étcsokit veszek, amiből napi 1 kockánál nem eszem többet.
Sütikből már igyekszem mértéket tartani, de ünnepekkor a kedvenceimből rengeteget meg tudok enni.
Meg a nutella, régebben kiskanállal ettem míg el nem fogyott :D Mostanában nem veszek, mert különben addig enném míg látom
Legjobb megoldás amúgy ezekre, ha az ember nem tart itthon ilyesmit, de én hiába nem veszek magamnak, ajándékba sajnos úgyis kapok. Mindig mondom hogy ne, vagy csak étcsokit, de azért ennek ellenére is kapok másfajtákat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!