Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi volt az az élemiszer,...

Mi volt az az élemiszer, étel, ami úgy érzitek leginkább az elhìzásotokat okozta?

Figyelt kérdés

Ami túlevésre kényszerìtett? Amit annyira szerettetek, hogy nem tudtátok megállniy hogy ne egyetek belőle?

- nálam ezek egyértelműen a lisztből készült termékek, leginkább a kenyér és kifli. Péksütiket nem nagyon eszem. De ezek tényleg igazi convenience foodok, amiket könnyű magaddal vinni, könnyen elérhetőek, mindig ott vannak és finomak is.

Nektek van ilyen?

#trigger food
2021. ápr. 22. 12:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
sör
2021. ápr. 22. 12:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Édességek, csipszek. Korábban minden étkezés után ettem valami édességet, este pedig egy zacskó csipszet.
2021. ápr. 22. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
A chips. Terhesség miatt megundorodtam tőle, és olvadnak a kilók.
2021. ápr. 22. 12:28
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Cukor.

Cukros üdítők, sütemények, rengeteg cukor kávéba, teába, tejbegrízbe, túróba, mindenbe.

Gyakorlatilag semmi mást nem változtattam mint egyik napról a másikra elhagytam a cukrot, csak édesítőt használok, abból is kevesebbet, és látványosan fogyni kezdtem.

2021. ápr. 22. 12:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hu en nagyon szeretek enni ... czupakosat ... dogoset:) Es igen, megiszom ra par hektoliter sort :)

Sorbert Norbi szerint 'vagodiszno' vagyok ... pedig mindig sportoltam ... amiota viszont kutyazom es jarom a termeszetet, ehetek csulkot, ihatom a sort rekesszamra ... csak fogyok es fogyok :) Mar a kardiologusom is megdicsert, kerdezte a receptet ... kutyazom :)

2021. ápr. 22. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kóla. Rosszabb, mint bármilyen drog. :(
2021. ápr. 22. 13:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a pékáru
2021. ápr. 22. 13:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hamburger sültkrumplival, majonézzel. Nyamm :) Minden este tudnék enni. Meg pizza. Meg úgy általában az ilyen gyorskaják. Nekem is a terhesség hozta a megváltást, eleinte nem tudtam enni semmit, utána meg terhességi cukorbetegség miatt nem szabadott, aztán már így maradtam szülés után is. Határozottan látszik az eredmény.
2021. ápr. 22. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Édességek, pl. csoki, édes pékáru, sütik stb.

Édes pékárut főleg addig ettem gyakran, míg egyetemre jártam és sok órám volt egy nap, mert 1 szendviccsel nem laktam jól, de még egyet már nem kívántam, ezért helyette kakaós csigát vagy ilyesmit ettem.

Csokiból meg akkor eszem sokat, ha kapok pl. húsvétra, mikulásra tejcsokit, töltött csokikat stb, magamnak csak gyümölcsdarabos étcsokit veszek, amiből napi 1 kockánál nem eszem többet.

Sütikből már igyekszem mértéket tartani, de ünnepekkor a kedvenceimből rengeteget meg tudok enni.

Meg a nutella, régebben kiskanállal ettem míg el nem fogyott :D Mostanában nem veszek, mert különben addig enném míg látom

Legjobb megoldás amúgy ezekre, ha az ember nem tart itthon ilyesmit, de én hiába nem veszek magamnak, ajándékba sajnos úgyis kapok. Mindig mondom hogy ne, vagy csak étcsokit, de azért ennek ellenére is kapok másfajtákat is

2021. ápr. 22. 19:02
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Túlsúlyos sosem voltam, de mikor legnehezebb voltam, akkor - a mozgásszegény életmódon túl - attól szedtem fel a kilókat, hogy péksütiket ettem reggelire, mert nem szerettem reggel szarakodni a reggelivel, illetve a finom ételekből (legyen az bármi, étteremben vagy itthon) hajlamos voltam túlzabálni magam.
2021. ápr. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!