Miért szégyen csirkefarhátat és/vagy nyakat venni?
Anyukám mindig emlegeti ezt, amikor mondom neki hogy mit akarok sütni
Szinte ezeken nőttem fel (sült farhát, zöldségleves csirkenyakkal, stb.), engem kicsit se érdekel hogy ki hogyan "néz rám" a boltban emiatt 🤷♂️
Én nem találkoztam azzal, hogy szégyen lenne.
A nyakat nem szeretem, mert macerás a sok apró csontot körbeszopogatni, de a farhát nekem is az egyik kedvencem, meg a popsi.
Nagyrészt a bőr miatt.
Sajnos bőrt nagyon régen és ritkán láttam árulni, pedig azt is vennék.
Mert a sok edukalt, felsobb kasztrendszerbe tartozo ember olyan velemennyel van rola, mint az elso valaszolo:
“ Mert azok veszik akik csorok”
Most oszinten.. KI NEM SZ•RJA LE, hogy az epp mellettem allo zold pulcsis hulyegyerek szerint “csoro vagyok”, mert “xy” veszek “z” helyett.
Hat legyen! Bevallalom. Csoro vagyok szerinte, ES?!????
Ettol aztan nem lesznek almatlan ejszakaim, az mar egyszer tuti. En is szeretek ilyen csontos husokbol levest fozni, nemcsak mert kivaloak e celbol, de szuper kollagen forras is.
Majd meglatjuk x ev mulva kinek lesz baja az izuleteivel ;)
Nem szégyen az, én is szoktam venni, ugyan meg nem enném az istenért sem, de általában a kutyáimnak főzöm belőle.
Régen rengeteget ettünk, finom volt, de annyira meguntam hogy nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!