Miért szégyen csirkefarhátat és/vagy nyakat venni?
Anyukám mindig emlegeti ezt, amikor mondom neki hogy mit akarok sütni
Szinte ezeken nőttem fel (sült farhát, zöldségleves csirkenyakkal, stb.), engem kicsit se érdekel hogy ki hogyan "néz rám" a boltban emiatt 🤷♂️
Nem tudom, hogy kik előtt szégyen, mert ilyen IQlight-os emberekkel alapban nem tartok kapcsolatot. Azt meg vastagon leszarom,hogy a mellettem álló noname idegen hogy zsűrizi magában a vásárlásom.
A szegénység nem szégyen, csak kellemetlen és ha valaki ezért lenéz valakit, az egy barom.
Egyébként elmondanám neked, hogy nincsenek anyagi gondjaink, ha 2000 Ft. lenne a farhát akkor is megvenném, mert ez a csirkéből a kedvencem.
Akinek meg nem tetszik, szarjon sünt!
Pedig sülten nagyon finom: én legalábbis azt szeretem, hogy vékony a hús a csont mellett, és barnára, néhol ropogósra sül mellette
Igaz hogy nem két perc lerágni róla, de az íze az a gyerekkorom szinte 😄
#14
11-es vagyok
És még milyen finom ez megtöltve kisütve akár hagyományos töltelékkel, akár azt felturbózva!
Nekem 4 db fér a tepsimbe "fejtől-lábtól" rakva, még köret sem kell hozzá, mégis jóllaksz vele a töltelék miatt, valami salátával (zöld vagy ubi) vagy egyéb savanyúval.
Hát mára már nem mert mád lesz, de holnap tuti megcsinálom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!