A parmezán sajt, a legízletesebb, legminőségibb sajt, miért nem népszerű Magyarországon? Illetve annak különböző fajtái pl. Pecorino, amit nem is árulnak a boltokban..?
Nekem túl erős ízű, nem a kedvencem. Bár sokkal inkább eszek parmezánt, mint gumi ízű trappistát.
Amúgy ementálit szoktam venni.
"a parmezán sajt, a legízletesebb, legminőségibb sajt" - ez ÍGY nem igaz.
A parmezán EGY jó minőségű sajt a sok száz közül.
Meg lehet kapni ezt is, Pecorinot is, csak nem a Tescoban.
En azt tudom mondani, hogy az en csaladomban nepszeru, nalunk mindig volt parmezan otthon, de nyilvan az ara miatt nem ez az atlagos.
De azzal vitatkoznek, hogy a legminosegibb es legizletesebb lenne. Ez is izles kerdese.
Pecorino pedig pont kaphato a lidlben, de talan nem allando termek. Mondjuk a minosegerol nem tudok nyilatkozni, nem kostoltam.
Szerinted az emberek egy luxus arazasu sajtra fognak kolteni, mikor mar az alap zoldseget, gyumolcsot se tudjak megfizetni olyan draga?!
Idiots.
Es pont az ilyenek csodalkoznak, hogy koverek a magyarok! Mert csak a rizs-krumpli-teszta amire tellik egy atlag embernek. Jo esetben heti 1 husfelevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!