Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Red Bull energiaital Magyaro...

A Red Bull energiaital Magyarországon mennyit veszített a népszerűségéből?

Figyelt kérdés
Régen a TV-ben folyamatosan reklámozták, tehát feltételezem népszerű volt, már csak azért is, mert nagy márka. Manapság azonban szinte senkit nem látok Red Bullt inni. A Hell-t látom az embereknél mindig.

2020. márc. 11. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert a hell 200-280ft, a redbull meg van ahol 550-600ft. Azért nagyon nem mindegy.
2020. márc. 11. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Olyan mint a coca cola, nem kell reklam, mar mi fizetunk azert h reklamozzuk. Forma 1 es tarsai eleget reklamozzak.

Az elit reteg meg azt issza, pedig az itthoni redbull olyan kaki mint a tobbi, de sokkal dragabban. Regebben kiemelkedett a tobbi kozul, ma mar nem igazan

2020. márc. 11. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon ritkán ittam redbullt. Akkor is az eredeti összetételest kerestem, ami még taurint tartalmazott. A Müllerben lehet venni. De a hell sokkal finomabb és olcsóbb is, gondolom ezért veszik inkább. Amúgy más energiaital reklámot sem láttam már évek óta, nem hiszem, hogy ezzel függene össze a népszerűsége. Inkább az árral.

Amióta külföldön élek, nincs túl sok választási lehetőségem. Itt redbull van vagy az aktuális bolt saját márkás terméke. Mivel az árak közt nincs nagy különbség, inkább a redbullt veszem, az itteni fizetéshez viszonyítva olcsónak számít.

2020. márc. 11. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplan az a bajuk vele, hogy draga. En szeretem belole a kokuszos-afonyast, szoktam venni, de nem napi szinten, mert semmi kedvem havi mondjuk 10 ezer forintot csak energiaitalra kolteni. Altalaban Burn-t veszek egyebkent, szerintem annak van a legjobb ize (csak izesitettet veszek, a tuttifrutti szerintem undorito :D), a Hell meg kb a legolcsobb, de az ize is annak a legrosszabb, habar a sajat markasakat sosem kostoltam, lehet azok kozott van rosszabb.
2020. márc. 11. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a Hell jobban izlik
2020. márc. 11. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!