Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez a zacskós leves tényleg...

Ez a zacskós leves tényleg ennyire egészségtelen?

Figyelt kérdés

[link]

Napi 2 sok belőle? tényleg rákot okoz??

2021. ápr. 20. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Ha mellette egészségesen étkezel akkor nem lesz bajod.

De egyszer már megkérdezted és hasonló választ kaptál...

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..

2021. ápr. 20. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Ha egészség károsító lenne, nem engednék kereskedelmi forgalomba hozni.
2021. ápr. 20. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Napi kettő? Szerintem sok.
2021. ápr. 20. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

De, simán forgalomba hoznak bármit, ami egészségtelen, és rákot okoz. A Coca-Cola-ról például most olvastam egy cikket, hogy miket okozhat, és mennyire ràkkeltő is. Ezen felül a

az üdítők cukorbetegséget okoznak, stb.

Ne higgyünk el mindent a HírTV-nek, meg egyéb barom csatornàknak, amiken keresztül jól megetetik az embereket, olyan szinten, hogy már azt hisszük, hogy mindenki csak a javunkat akarja, élen a gyártókkal, mert nem így van. Őket egy dolog érdekli: A bevétel. Minden más(beleértve az emberi egészséget is) mellékes.

Tehát igen, a zacskós leves is erősen káros, ha nem vagy nagyon rászorulva, akkor kerüld. Tudom, koliban elég nehéz ezt megoldani, én sem mindig tudtam, de ne vidd túlzásba. Inkább főzzél, ha tudsz, és egyél saját ételt.(Igen, tudom. Ha az embernek nincs pénze, akkor ezt is könnyű mondani).

2021. ápr. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!