1/4 anonim válasza:
Mivel évtizedek óta minden országban engedélyezettek, az összetevők alaposan kivizsgáltak, ezért nyugodtan mondható, hogy nem károsak.
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen, sokfajta van. Van amelyik nagyon sós, natrium glutamát van benne és minden féle adalékanyag, ezek szerintem nem egészségesek.
3/4 anonim válasza:
Ha párszor ilyet eszel, nem lesz bajod, de ha valaki ezen akar élni, azt ugye nem kell bemutatni, miért nem jó, egyoldalú táplálkozás stb.
A mértékletesség a kulcsszó, mint mindig.
4/4 anonim válasza:
Szerintem semennyire, én elég gyakran eszek ilyet,de nem is tudok arról, hogy ez egészségtelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!