Finom gluténmentes és viszonylag gyorsan elkészíthető ételeket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
F/31 vagyok, és nem vagyok sajnos egy nagy szakács (időhiány), ezért a kevésbé komplex ételekre lennék kíváncsi, amiket ismertek.
Lehet édes-sós, főétel-nasi-süti, bármi.
2021. ápr. 18. 13:54
11/19 anonim válasza:
Rántotthús, sültkrumpli, húsleves, zacskós leves, tejbegríz
12/19 anonim válasza:
A zacskós levest azért nagyon meg kell nézni, mi minden van benne!!!!
13/19 anonim válasza:
Tökmindegy. A lényeg, hogy glutánmentes és gyorsan elkészíthető legyen. A fele kritérium megvan, a többit olvassa el.
14/19 anonim válasza:
Szia :)
Hirtelen ezek jutottak eszembe: madártej, illatos csirke párolt káposztával, tejfölös csirkemell csalamádéval, rakott karfiol, görög sali, francia sali, brokkolikrémleves, brassói, tejberizs, guacamole, padlizsánkrém, túrótorta, kaszinótojás stb
15/19 anonim válasza:
Gluténmentes sajtos tészta.barillának van ilyen tésztája ,vagy schär termékei közt van spagetti.
16/19 anonim válasza:
Palacsinta szintén lehet hozzá kapni gluténmentes lisztet, tiramisu lehet hozzá kapni gluténmentes baba piskotát.
17/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, nálam a sajt sem jöhet szóba.
2021. ápr. 19. 11:00
19/19 anonim válasza:
Miért pontoztátok le azt aki a tésztát írta, kb minden üzletben lehet kapni több fajta gluténmentes tésztát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!