Gluténmentes pékáru, szeretitek?
Én 3 éve vagyok cölis, semmi változást nem vettem észre a két étrend között, nyilván az elején nehéz volt kikísérletezni, hogy melyik dolog "glutén mentes" és melyik az tényleg.
Azonban amióta tartom a diétát, azóta helyre álltak a cukraim is(folyamatosan magasak voltam a cukraim, és orvosom azt mondta, hogy irány gyomortükrözés, mert a cöli miatt lehetnek szarok a cukraim, hát igaza is lett).
Szóval a konkrét kérdésre válaszolva, szerintem ugyan olyan az ízűk.
van ilyen is olyan is ettem már ehetetlenül rosszat de kifejezetten finomat is.
De ezeket a dolgokat alapjáraton egy bizonyos embereknek csinálják akiknek erre szükségük van. Akik divatból elkezdtek gluténmentesek lenni anélkül, hogy erre szüksége lenne mert, hogy jaj milyen fancy meg trendi azokon csak nevetni tudok, hogy míg más bármit megadna azért, hogy normálisan ehessen bármit és ne kelljen az áruk címkéjét bogarászni addig ők szándékosan teszik ezt.
Köszi!
Ugye, a glutén "lényege" az, hogy ragacsos (ezt jelenti a szó is), puha lesz tőle a tészta. Én azt tudom, hogy viszonylag drága termék volt az is, amit 3-4x ettem, valóban gumiszerű állaga volt. Íze meg olyan, aminek ízesítették.
A schar kenyér az elmegy, de az ára...
A többi gusztustalan számomra, igaz én soha nem voltam nagy kenyér rajongó, nem is hiányzik. Kb évente kétszer sutok otthon lisztkeverékből, az nagyon finom ,de csak első nap.Akkor nem mondanád meg, hogy gluténmentes, finom puha . Második napra atomjaira hullik szét 😂
Én gluténérzékenyként nagyjából leszoktam a pékárukról. Az állaga teljesen más, mint a rendesnek, az ára meg iszonyú drága.
Az egyetlen ehető kenyér, ami 250 g 800 ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!