Nálunk például mindenki szereti! Enyhe túlzás az, hogy szerinted a többség nem szereti.
A cukrászdák, pékségek egészen biztosan nem tennének bele, ha a vevők többsége emiatt nem venné...
2020. márc. 11. 18:58
2/20 anonim válasza:
Szerintem azért, hogy a túrótól ne ázzon el a tészta. Többnyire kiszámíthatatlan mennyi vizet enged majd a túró. A mazsola pedig szükség esetén egész sok folyadékot tud felvenni.
2020. márc. 11. 19:03
3/20 anonim válasza:
Az édes túró és a mazsola jól passzolnak egymáshoz. A legtöbb túrós süteménybe, túrós palacsintába is sokan raknak.
Ha a többség nem szeretné, akkor nem csinálnák. Sokan vannak akik nem szeretik, de többségnek legfeljebb azért tűnnek, mert a nemtetszés sokkal inkább véleménynyilvánításra sarkallja az embert, mint ha valakinek semmi gondja valamivel.
Például itt a jelen példa is, te (meg előtted sokan mások is) kiírtál egy kérdést erről, mert te nem szereted így, de olyan kérdésnek elég kicsi a valószínűsége, hogy "szerintem teljesen oké a mazsola egy túrós batyuban, ugye szerintetek is?".
2020. márc. 11. 19:07
4/20 anonim válasza:
Én is mindig kipiszkálom belőle a mazsolát, és a túrókrémből is
2020. márc. 11. 19:17
5/20 anonim válasza:
en sem szeretem.. az főleg bosszantó hogy imádom a túrós dolgokat, de tele rakják mazsolával..
2020. márc. 11. 19:21
6/20 anonim válasza:
Én is utálom és kiszedem mindenből.
2020. márc. 11. 19:34
7/20 anonim válasza:
Én pár éve szembesültem csak vele, hogy létezik olyan emberek "számottevő" csoportja aki nem szereti a mazsolát. De gondolom ezek is elszórtan vannak, a nagytöbbség meg kimondottan szereti (akár magában is), vagy nincs vele baja. Ezért nem spórolnak sehol a mazsolával. Ha valóban jelentős lenne a kiesés emiatt akkor nem gyártanák így.
2020. márc. 11. 19:39
8/20 anonim válasza:
Imádom a mazsolát! Máglyarakásba is, de még a vaniliasodóba is azt tennék legszivsebben!
2020. márc. 11. 19:40
9/20 anonim válasza:
# 4
Kapni mazsolamenteset is...
2020. márc. 11. 19:41
10/20 anonim válasza:
nálunk senki nem szereti.
Ráadásul nem csak a túrós töltelékekben raknak. hanem sokszor a diós, mákos, almás töltelėkekben is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!