Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek ha nem akarok húst...

Mit tegyek ha nem akarok húst enni de nem tehetem meg?

Figyelt kérdés

Undorodom a hústól, és a szüleim szinte csak húsos kaját csinálnak, még itthon élek és nincsen önálló keresetem ezért nem tudom megoldani, viszont inkább eszek sima kenyeret vajjal minthogy húst egyek, nem vegán vagyok hanem a hús ízét nem bírom pl:rántott hús, sült hús, káposztával hús

De a felvágottat meg tudom enni

2021. ápr. 10. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Miért nem mész el dolgozni? Akkor tudnál magadnak kaját venni
2021. ápr. 10. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Feltételezem, hoyg a kérdezö még gyerek!
2021. ápr. 11. 08:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ki belőle valahogy

Pl Egyel koretet savanyúsággal. Ha rantott hus van, kerj par szelet rántott krumplit, vagy sajtot,megeszed majonezzel, tartarral, savanyúval

Milyen etelek vannak altalaban nalatok??

Porkoltnel tudsz enni tejfolos tesztat

Fozelekre tojást vagy semmit

Rakott krumpliból konnyu kihagyni

2021. ápr. 11. 09:20
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
#3-as Ez nagyon rossz ötlet, mert ha köreten él, akkor fehérjehiánya lehet. Valami húspótlót vagy hüvelyes zöldséget mindenképpen kéne mellé ennie :/
2021. ápr. 11. 10:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, zsebpénzt nem kapok + munkaba nem tudok menni mivel van egy 7 éves húgom akire vigyázni kell és anyukamek szinte soha nincsennek itthon (egészségügyben dolgoznak)
2021. ápr. 11. 16:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Minden féle kaja van, de minden alapja a hús vagy a cukor 😅 rántott hús, rakott krumpli, túrós tészta szalonnával, torta, virsli, rántott hús sajttal töltve, milánói, vadas, gombás húsos tejszínes tészta, hortobágyi húsos palacsinta, pacalt, babgulyás, a lényeg hogy 10/8-9 kajában van hús, de köszönöm a válaszokat és ahogy tudom kiszedem a húst a kajából
2021. ápr. 11. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Nem találsz olyan orvosi esetet, hogy egy nem éhező ember fehérje hiányban szenvedett volna valaha.

2021. ápr. 11. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg nekik ezt a videót
2021. jún. 15. 23:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
2021. jún. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!