Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miben jobb az üveges borsó a...

Miben jobb az üveges borsó a mirelitnél?

Figyelt kérdés

Sosincs gusztusom venni, mert olyan taszítóan barnászöld és árban sem jobb.


Netán csak annyi, hogy nem foglalja a helyet a fagyasztóban?



2021. ápr. 9. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Puhább sokkal, amikor megfőzöd utána is, van olyan mirelit, ami ehetetlen, órákig főzheted utána is kemény. Egyiket se szoktam venni, szezonban eszem csak.
2021. ápr. 9. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem mondtam hogy jobb xd
2021. ápr. 9. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
58%

A fagyaszott az, ami jobb, az üvegesben semmi értékes tápanyag sincs, emellett tele van tartósítószerekkel.

A fagyasztott meg gyakorlatilag ugyanolyan, mint a friss.

2021. ápr. 9. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Na ne mongyátok már
2021. ápr. 9. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Firis a legjobb
2021. ápr. 9. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
A fagyasztott jobb, nem a konzerv.
2021. ápr. 9. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

"az üvegesben semmi értékes tápanyag sincs, emellett tele van tartósítószerekkel."


Hogyne, tartósítószerekkel, te retard. Nem érted a "konzerv", konzerválás fogalmát, ugye?


"Összetevők: Zöldborsó, Ivóvíz, Étkezési só, Cukor."


[link]

2021. ápr. 9. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom semmiben. Azért veszek csak mindenből üvegeset, mert az azonnal kész van, max 10 perc kell neki a levesben, és nem félek tőle hogy most épp olyan, hogy soká fő meg, vagy valamelyik roppanós marad.
2021. ápr. 9. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ettem zöldborsó főzeléket konzerv zöldborsóból, kifejezetten finom volt, ennek ellenére kizárólag mirelitet veszek, egyrészt a színe miatt, másrészt mert nincs kedvem a befőttes üvegekkel bajlódni.
2021. ápr. 9. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Én borsólevesbe mirelitet használok, de a zöldborsós aprópecsenyébe viszont konzervet. Utóbbit azért, mert öt-tíz perc alatt kész van vele a kaja + amúgy is csak a végén kerül bele a borsó.

Viszont levesnél azt is ki kell várni, míg a sárgarépa és a fehérrépa megfő, az meg nem 5 perc.

2021. ápr. 10. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!