Milyen különleges zöldségeket ismersz, ami jó köretnek húshoz? Nem répa, kukorica, borsó...
Tökre függ attól milyen hús, de a legkommerszebbekből is lehet valami extrát kihozni. Az Michelin csillagos éttermek is egyszerűbb zöldséggel dolgoznak, csak jobb minőségben és extrább fűszerekkel.
Általában a kulcs az, hogy minden kicsit máshogy legyen elkészítve. Ha a hús rántott, tálald valami frissel, ha a főétel savas, adj mellé valamit ami kicsit kibéleli a gyomrot.
Lilakáposzta dinsztelve
Zöldbab kis vízen megpárolva, szójaszósszal, szezámmaggal
Spenót fokhagymássan, kis vízzel épp csak mefonnyasztva
Edamame bab, puhára főzve, kis lemezkés sóval
Grillezett padlizsán piri piri fűszerekkel
Paradicsom, rukkolával, bazsalikommal és friss mozzarella sajttal mefcsinálva salátának
Édesburgonya tepsiben sütve, dukkahval megszórva
Rakott sajtos karfiol
Sárgarépa mézzel-mustárral karamellizálva
Piritott diós-camambert sajtos almasaláta
Spárga grillezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!