Önöknél is kritikán aluli volt a húsvéti sonka?
Figyelt kérdés
Elvileg ugyan az a márka volt, ami tavaly, de szándékosan nem írom le melyik.
Tavaly: vörös rostos hús, és körülötte zsírréteg. Nekem ízlett.
Idén: egybefüggő kocsonyás valami, ami inkább fehér, és a közepe felé van némi rózsaszín. Megkóstoltam, hát az íze is olyan volt, kb. zsíros pác.
2021. ápr. 4. 18:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, rosszabb volt mint tavaly
Nem, teljesen jó volt.
62 szavazat
1/19 anonim válasza:
Ugye?! Valahogy nekem se volt az igazi. A hús része rendben volt nagyjából, de ahol zsír volt, az inkább ilyen kocsonyás volt nekem is, pont ahogy nálatok is. Nekem se esett jól, de éhes voltam, és megettem. Aztán elkezdtem öklendezni - amit eléggé szégyellek, mert az ételt, meg az állatot meg kéne tisztelnem, de egyszerűen nem volt jó. Ehető volt, de egyszerűen nem esett jól a sonka. Fene se tudja, maradok inkább a szokásos sonkánál, ami be van csomagolva, fel van szeletelve 2 mm vastag szeletekre és ennyi. A húsvéti sonka macerás számomra és a végeredmény is hagy némi kívánnivalót maga után.
2/19 anonim válasza:
Én hoztam a családnak egy egész Jamón Serranot, az isteni volt. Ezt az okádék itthon árult vízbe áztatott aromázott hulladékot a számba nem veszem.
3/19 anonim válasza:
Tarjat szoktunk venni, szaraz volt, de eheto.
4/19 anonim válasza:
Nálunk finom volt,hentesnél vettem ,nem szupermarketben.
5/19 anonim válasza:
Eddig kettőt csináltunk meg, és az egyik valami elképesztő szar volt, a másikkal nem volt nagy gond, de drágább is volt valamivel.
6/19 anonim válasza:
Soha nem sikerult meg ilyen jol :) ... de ahogy vettem ki a vizbol, kicsuszott a kezembol es szetcsattant a konyhakovon :)))
7/19 anonim válasza:
Uhh, azt hittem, hogy csak én nyúltam bénán mellé. Nem volt finom, pedig én az átlagnál sokkal kevésbé vagyok válogatós. Nem lehetett szépen szeletelni sem.
8/19 anonim válasza:
Tavaly ízletes volt a sonka a tojással és húsvéti sütemenyekkel együtt. Idén még minden szinte teljesen ízetlen. Sőt már szagokat sem érzek 😐
9/19 anonim válasza:
Termelőtől vettük, ugyanolyan finom volt, mint tavaly.
10/19 anonim válasza:
A hentesnél vettünk egy sonkát, nem rossz, ilyesmi szokott lenni régebben is. Anyuéknál két féle volt, az egyiket ők pácolták, füstölték még télen, de valamiért vettek is egy darabot. Ez amit most vettek, borzasztó. Kocsonyás pép, a színe jó volt, de az állagáról és ízéről ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!