Tényleg furcsa majonézt rakni a pizzára?
Nemrég láttam facebookon egy csoportban hogy sokan elszörnyedtek vagy csak simán meglepődtek ezen.
Nekem meg ez volt meglepő, lényegében az összes ismerősöm szokott majonézt (is) rakni a pizzájára, ha már valamilyen extra szószt szeretne rá.
Ez tényleg fura, ritka és meglepő?
#21
Bár a kérdés továbbra se erre vonatkozik, nem bírom megállni hogy megkérdezzem: ha még sütés előtt rakom rá a majonézt, akkor úgy már oké? (Hiszen akkor úgy "készül el".)
Na akkor lesz csak igazán nagy sz.rkupac! :-DDD
a majonéz összemegy, nyúlós f.s lesz belőle.
#23
Ez nem hinném hogy igaz, majonézes sült tésztát szokott anyukám csinálni, nem megy össze, nem lesz nyúlós a sütéstől. :)
Na mindegy, nem is erre lettem volna kíváncsi.
Nekem ez fura, én el tudom választani az "undorító" és a "meglepő" kajákat, pl. számomra a sült vér roppant undorító, de kicsit se meglepő, míg pl. a dinnye kenyérrel nagyon meglepő, de egyáltalán nem undorító. Inkább valami ilyesmire lettem volna kíváncsi, nem arra, hogy valaki szerint finom-e, illik-e egy pizzára. Hanem hogy ez csak mifelénk (Komárom-Esztergom megye) teljesen megszokott, vagy máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!