Tényleg furcsa majonézt rakni a pizzára?
Nemrég láttam facebookon egy csoportban hogy sokan elszörnyedtek vagy csak simán meglepődtek ezen.
Nekem meg ez volt meglepő, lényegében az összes ismerősöm szokott majonézt (is) rakni a pizzájára, ha már valamilyen extra szószt szeretne rá.
Ez tényleg fura, ritka és meglepő?
A mirelit fosadékra én is öntöm lavórszámra az ízesítőket, mert egyébként ehetetlen.
De amikor jó minőségű pizzát, esetleg házi pizzát eszem, ami tökéletesen van fűszerezve és változatos az ízvilága, arra nem teszek semmit, mert a pizza ízét akarom érezni, nem a gyári majonézét és ketchupét.
"A majonéz az ízpótlék."
Nem egészen, a majonéznek is van egy íze, amit sokan szeretnek. Mi ebben a fura?
Ennyi erővel a sajt is egy ízpótlék meg a paradicsomszósz is, miért nem magában eszed a pizzalapot? Sőt, sót is raksz bele? Minek, hisz az is ízpótlék?
16: na de a pizzán már eleve ott van a paradicsom meg a többi!
Ha szeretem a mustárt, nem fogok azt nyomni a csokitorta tetejére... :)
"16: na de a pizzán már eleve ott van a paradicsom meg a többi!"
Na ja, de ki dönti el, hogy maximum mennyi dolog adhat ízt egy pizzának?
Egyébként a csokitorta is olyan hogy önmagában is finom, mégis van aki ízesíti extra dolgokkal akár sütés előtt, akár utána. Pl lekvárral, tejszínhabbal, rummal, stb. Mert nyilván nem az a lényeg hogy ha két dolgot külön szeretsz akkor egyed együtt, hanem hogy ha két dolog ízét együtt szereted, akkor egyed nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!