Mindent ki lehet guglizni, mindent, főleg angolul. Ezzel az erővel az egész gyakori értelmetlen. Rakjanak középre egy nagy gugli linket és kész.
2021. febr. 21. 13:12
12/19 anonim válasza:
Így van. A sok trollválasz az értelmetlen (meg amiket most írogatunk)
2021. febr. 21. 13:17
13/19 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat, tehát lehet, hogy már tudod, anno, gyerekkoromban (jó 60-as vagyok) négyzetes hasáb alakú volt a ma már háromszög alakú, (akkor még mackó) sajt. Nem kocka volt akkor sem, mert a magassága jóval kisebb volt, mint a szélessége és hosszúsága. A doboza pedig, ha jól emlékszem, téglatest alakú. Egy dobozba 6 vagy 8 db sajtot csomagoltak. Mivel a négyzetes hasáb alakú sajt elnevezés elég nehézkes lett volna, így kockasajt néven terjedt el. Mint pl a négyzetrácsos füzet is mai napig sokak számára kockás füzetként ismert.
2021. febr. 21. 13:27
14/19 anonim válasza:
Hozzáteszem, nem háromszög a sajt, hanem körcikk alakú...
2021. febr. 21. 16:36
15/19 anonim válasza:
6-os: a linket nem lehet megnyitni, csak a facebookon keresztül, az meg nekem nincs!
2021. febr. 21. 18:23
16/19 anonim válasza:
Nem is körcikk! :) Rúdcikk!
Abban egészen biztos vagyok, hogy valami gyártástechnológiai vagy a madzagos kibontás volt az oka, hogy háromszögesítették, na rúdcikkesítették.
2021. febr. 21. 18:30
17/19 anonim válasza:
16-os, ég a pofámon a bőr, okoskodni akartam, és én semmisültem meg a butaságom miatt! :( :)
Bár, ha már geometria, akkor talán egyenes henger-cikk lenne a megfelelő elnevezés, de ezek után, ezt először felterjesztem szavazásra ! :D
2021. febr. 21. 18:54
18/19 anonim válasza:
Engedjétek meg nekem, hogy az első gondolatom ideírjam, a probléma fokozásának érdekében.
Gyermekkorunk építő, készségfejlesztő játéka az építőKOCKA, mely ugyan tartalmazott néhány kockát, de a készletben mindenféle test van. Sőt még híd is.
A négyzethálós füzet ...
A Pöttyös rúdi konkurense a Kockás rúdi. Mindkettő finom, de egyik hazudik a csomagolása mintájáról! Vajon melyik lehet az...?
2021. febr. 21. 21:26
19/19 anonim válasza:
Este törtem a fejem és anekem is a henger-cikk lett a befutó :)
A pöttyös rudin szivecskék vannak. Már csak ezért sem fogok olyat venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!