Házi készítésű sajt érlelése ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Házi sajtot készítettem itthon trapista sajt , de sajnos panel lakásban lakom és nem tudom teljesíteni a 80-90%os páratartalmat és a 16 fokot folyamatosan ! Borhűtő nem opcionális sajnos sehova nem fér el . Hol érleljem a sajtot ? Sajt viaszt használok így jobban meg tudom védeni de az érlelés még mindig nem tudom hol fog létre jönni . Tudnátok segíteni ? 1 kilós a sajt 4-5 hétig kéne legalább érlelnem. Kérlek aki jártas a sajt gyártásban segítsen !2021. febr. 10. 19:44
11/11 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Friss sajtot szoktam keszitenin es el is fogy azon a héten.
Panel lakasban nem lehet biztositani azt, hogy 4-5 hetig sajtot erlelj es ne romoljon meg.
Ha eheto aklkor egyetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!