Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Én rettegek csak attól, hogy...

Én rettegek csak attól, hogy nem tudom mi meddig fogyasztható?

Figyelt kérdés

Jelenleg kollégista vagyok, minden hétvégén haza utazok és otthonról vasárnap hozok fel 3-4 ételhordónyi kaját.

így minden nap megvan az ebédem, de pl félek attól hogy a vasárnapi spagetti csütörtök délben még ehető? ha hűtőben tárolva van, de nem fagyasztóban.

Kicsit gyenge a gyomrom, ezért kérdem.

2021. febr. 10. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Ettől ne félj. Ha romlott a kaja, legfeljebb hánysz egy napig, más bajod nem lesz. Plusz ha romlott, akkor azt általában érzed, durva a szaga és/vagy nem ízlik. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg anyukádat, hogy milyen sorrendben edd meg a kajákat.

Amúgy semmiféle lehetőség nincs főzésre a kollégiumban? Mert ha tényleg ennyire félsz, akkor vigyél egy-két napnyival kevesebb kaját, és a hét vége felé csinálj magadnak valamit. Egy spagetti tényleg egyszerű...

2021. febr. 10. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
2 napnál régebbi fõtt tésztát nem ennék.
2021. febr. 10. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Én semmit nem ennék meg a negyedik napon. Tehát a vasárnapi spagettit kedden enném meg utoljára.

Inkább főznék magamnak, ha másra nincs lehetőségem akkor zacskós meg mirelit cuccokat, meg rendelnék, vagy ennék hideg kaját.

2021. febr. 10. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Felnotte valas kovetkezo allomasa, hogy ha mar eljottel otthonrol akkor a mindennapjaidat is probald meg magad intezni :) Persze hozzal egy kis hazait ha otthon jarsz ... de ne heti ellatmanyt, csak valami otthoni finomsagot.
2021. febr. 10. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen, lehet benne valami, hogy nem az igazi a 3-4 napos kaja, de még ehető. Nem szeretnék hányni vagy egész nap a wc-n ülni.

Amúgy meg tudom oldani a mindennapi étkezésemet, de otthoni kaja kicsit magasabb minőségű mint egy tescos pizza/virsli stb. Sajnos nem tudok és nincs is lehetőségem főzni - 1 magamra lehet 1 félét 3 napig ennék -

2021. febr. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!