Én rettegek csak attól, hogy nem tudom mi meddig fogyasztható?
Jelenleg kollégista vagyok, minden hétvégén haza utazok és otthonról vasárnap hozok fel 3-4 ételhordónyi kaját.
így minden nap megvan az ebédem, de pl félek attól hogy a vasárnapi spagetti csütörtök délben még ehető? ha hűtőben tárolva van, de nem fagyasztóban.
Kicsit gyenge a gyomrom, ezért kérdem.
Ettől ne félj. Ha romlott a kaja, legfeljebb hánysz egy napig, más bajod nem lesz. Plusz ha romlott, akkor azt általában érzed, durva a szaga és/vagy nem ízlik. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg anyukádat, hogy milyen sorrendben edd meg a kajákat.
Amúgy semmiféle lehetőség nincs főzésre a kollégiumban? Mert ha tényleg ennyire félsz, akkor vigyél egy-két napnyival kevesebb kaját, és a hét vége felé csinálj magadnak valamit. Egy spagetti tényleg egyszerű...
Én semmit nem ennék meg a negyedik napon. Tehát a vasárnapi spagettit kedden enném meg utoljára.
Inkább főznék magamnak, ha másra nincs lehetőségem akkor zacskós meg mirelit cuccokat, meg rendelnék, vagy ennék hideg kaját.
Hát igen, lehet benne valami, hogy nem az igazi a 3-4 napos kaja, de még ehető. Nem szeretnék hányni vagy egész nap a wc-n ülni.
Amúgy meg tudom oldani a mindennapi étkezésemet, de otthoni kaja kicsit magasabb minőségű mint egy tescos pizza/virsli stb. Sajnos nem tudok és nincs is lehetőségem főzni - 1 magamra lehet 1 félét 3 napig ennék -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!