Vakumcsomagolt debreceni paros kolbasz ha nem nyalkas vagy budos akkor meg fogyaszthato?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem eszre hogy tegnapi datum van a debrecenin ( [link] ) de en nem erzek rajta semmit. A parom aggodik hogy mivan ha megsem jo mert allapotos vagyok es az biztos nem tenne jot. Tapasztalatok? Elvileg "1 napja" romlott meg dr megis csak vakumcsomagolt valami2021. jan. 29. 09:24
1/3 anonim válasza:
Egy nap bőven semmit nem jelent...
Vákuumban akár 1-2 héttel lejárat után is jó még!
Hetente többször leírjuk többen is: a szavatossági idő csak azt jelenti, hogy
1) a bolt nem teheti ki a polcra a lejárati idő után
2) a gyártó addig vállal garanciát a termék gyártáskor meglévő minőségéért.
De ettől még - élelmiszerfajtától függően - több nappal/héttel később is simán megehető.
Érzékszervi megfigyelés után.
NEM romlott! Honnan gondolod, hogy a csomagban lévő áru tudja, hogy tegnap még tök jó volt, és másnapra gyorsan megromlik....????
:-D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, en is ezzel erveltem..😅😆
2021. jan. 29. 09:58
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi! :)
2021. jan. 29. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!