A melegen füstölt makréla egyből ehető felbontás után? (vákumcsomagolt)
Figyelt kérdés
Tescoban vettük, nincs rá írva, hogy ehető-e nyersen vagy meg kell sütni.2019. jan. 13. 17:57
1/5 anonim válasza:
A melegen füstölt hal nem nyers, hiszen füstölés közben megfő. Nincs más dolgod, mint csöpögtetsz rá némi citromlevet, egy szelet pírítós és máris eheted.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! OKé, kipróbálom, csak nem halok meg tőle :D
2019. jan. 13. 18:16
3/5 anonim válasza:
Ehető nyersen persze, max. kis citrom rá és hami… kenyeret azért lehet hozzá majszolni. Ha nagyon kiadósra akarod, én főznék mellé spagettit.
4/5 A kérdező kommentje:
Megettem, túléltem. :)
Citromlével, lilahagymás salátával vagyon finom volt.
2019. jan. 13. 20:04
5/5 anonim válasza:
Vegyél egy tálcás halfüstölőt és csinálj magadnak tisztességes füstölt halat. Soha többet nem veszel fóliázott gyárit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!