Margarinból is lehet csinálni fehér vajkrémet?
Figyelt kérdés
Dísztortát csinálok fotózásra, senki sem fog belőle enni, így inkàbb olcsó margarinnal csinálnám.2021. jan. 31. 06:40
1/14 anonim válasza:
VAJkrémet nem lehet MARGARINBÓL csinálni, de nem is érdemes, mert rossz ízü lenne csak.
2/14 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint hungarocellből.
Margarin alapja növényi olaj, a vaj alapja az a fű, amiből a tehén tejszínt csinált.
Ne akarj dióból mákos bejglit csinálni.
3/14 anonim válasza:
Ha jól kikevered a margarint,. abból fehér krém lesz és még ehető is. Hasonló lesz vajkrémhez.
6/14 A kérdező kommentje:
#1 Nézegetni szerintem tök mindegy milyen íze van.
2021. jan. 31. 08:38
7/14 anonim válasza:
Lehet. Nagyon sokan hasznalnak margarint vajkrém alapnak pont ugyanúgy, ahogy a rendes állati eredetű habtejszin helyett Hullalat, meg cukraszhabot. Az ízén lehet vitatkozni, bár nem érdemes, hiszen az ízlés nem vita téma, de a kinézetén nem lehet eszre venni. Használj nyugodtan margarint
8/14 anonim válasza:
Vajkrém vajból lesz. Csinálhatsz krémet margarinból is, de az nem lehet vajkrém...
9/14 anonim válasza:
Én nem csak fotózásra, hanem evésre is csinálok krémet RAMA margarinból és a végeredmény még mindig, mindenkinek ízlett.
Az ok: Nem szeretem a vaj ízét.
10/14 anonim válasza:
Vajkrém azért vajkrém, mert vajból van.
Disznóból készült levesre se mondod, hogy tyúkhúsleves, csak mert egyformán készül.
Krémnek krém lesz, jó is lesz, de nem vajkrém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!