A méz tetején kiváló fehér, szilárd anyag (gondolom cukor) minek a jele?
Figyelt kérdés
Pontosítva, mi okozza ezt, mit lehet tenni ellene, mennyire rontja ez a mézt?2020. dec. 26. 23:34
1/7 anonim válasza:
Semennyire nem rontja el, természetes a kristályosodás, ha melegíted vissza folyósodik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem tökéletes választ kaptál. Más szavakkal ikrásodik a mézed.🙂
3/7 anonim válasza:
Annak a jele, hogy valódi méz, nem hamisított. A többit az első leírta.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. dec. 27. 08:19
6/7 anonim válasza:
A természetes méz nem romlik el, sajnos csak esztétikailag csúnyítja, de minőségileg nem.
7/7 anonim válasza:
Az a fruktóz ami kristályosodik benne.
Repce krémmézzel amiből nincs kiszedve a méhpempő, sosem jársz így.
Ha el akarod tüntetni, akkor mikrózd fel plusz kicsi vízzel keverd el, az életbe nem kristályosodik ki többet csak hígabb lesz!
Biológiai értéke az olcsó vegyes vagy túl átlátszó mézeknek egyébként sincs túl sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!