Vettünk jó minőségű étcsokit a kocsiban sajnos megolvadt ebben a kánikulában. Beraktuk a hűtőbe így megdermedt, de olyan fehér színű lett attól még ehető ?
Kedves hozzászólók ! Mivel így ehetetlen volt a csoki, olyan szürke , darabos és nem jó íze volt ! Úgy gondoltam, hogy csinálok belőle bon-bont. Vízgőz fölött felmelegítettem, és állandóan kevergettem, tettem bele egy kávéskanál étolajat mikor már jó folyékony és gyönyörű színe volt, le vettem a vízgőzről és tovább kevergettem állandóan, míg le nem hűlt, de még folyékony volt
/ állítólag ez a temperálás / majd mivel semmi felszerelésem nem volt a bon-bon készítéshez, egy üres bonbonos doboz belsejébe lévő formába öntöttem a csokimázt, és beraktam a hűtőbe ! 30 perc múlva kivettem a hűtőből megforditottam a formát megütögettem egy konyharuhára és gyönyörüen ki potyogtak a gyönyörű bon-bonok ! Megkóstoltam és isteni finom íze volt. Az állaga is nagyon jó volt , és gyönyörű szép fényes és sötét barna 70%-os csoki volt, és kandírozott málna volt benne ! Szépen beletettem a formával együtt egy bonbonos dobozba, és lett egy doboz finom bonbonom, az ehetetlen csoki helyett ! Gondoltam megosztom veletek , ha valaki így jár próbálja ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!