1/8 anonim válasza:
Háát...ha hűtőben volt talán
Bár én nem enném már meg inkább
2/8 anonim válasza:
Három napot úgy-ahogy még kibír, viszont ha savanyú, vagy láthatóan meg van pimpósodva a teteje, dobd ki.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hány fokos hűtőben volt. Ha 3-5 fokon "talán" jó még. Kóstold meg.
4/8 anonim válasza:
Most ettem egy 4 napos túrós csuszát, ha az jo volt, annak se lehet baja. Én mondjuk maskor is ettem mar 3 napos ételeket, sose gondoltam, hogy baja lehet, ha megfeleloen volt tarolva.
5/8 anonim válasza:
Ha végig frigóban volt, akkor nincs baja. Jól melegítsd át.
De ha darvadt fél napokat a konyhában és este tettétek vissza,akkor nem enném meg.
6/8 anonim válasza:
Megmelegíted, megszagolod, megkóstolod, ha olyan, mint szokott, akkor ehetö, ha nem, akkor meg kidobod.
7/8 anonim válasza:
Tiszta hülye az első 3 válaszoló, a krumplis tésztában semmi nincs, ami 3 nap hűtés után potenciálisan gázos lehetne.
Az, hogy ti mennyire vagytok finnyásak nem élelmiszerbiztonsági kérdés :D
8/8 anonim válasza:
6 naposan is megeszem. Még a halat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!