A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Elmegy
Nem szeretem
33 szavazat
2/6 anonim válasza:
Én mindet szeretem,különösen a vaddisznót,szarvast,fácánt.Szerencsére az egyik legjobb barátom vadász,így mindig el vagyok látva vadhússal,van kemencém,abban sütöm-főzöm meg a kapott húsokat,és elfogyasztjuk őket a barátokkal,amikor fácánlevest csinálok cserépedényben sosem marad akárhogy főzöm színültig az edényt..
3/6 anonim válasza:
Nagyban múlik azon, hogy milyen állatról van szó. Pl fácánból a húslevest az egész család nagyon szereti. Vaddisznó pörköltnek évente egyszer-kétszer elmegy, mint különlegesség, de amúgy nem vagyunk oda érte. Szarvasból már elég sokféle dolgot lehet csinálni, amit szeretünk(pörkölt, vadas, gyümölcsös hús, szalámi stb).
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is van vadász ismerös.
De mindig a nyulat akarja adni(nem nagyon fogadja el más), a fácánt megtartják vagy másnak adja mert az tényleg jó levesnek.
2020. dec. 30. 15:21
5/6 anonim válasza:
En jarom az erdot es nap mint nap latom ezeknek az allatoknak a mindennapi eletet ... eszembe sem jutna megenni oket ... nem menne.
6/6 anonim válasza:
Férjem vadász, így elég jól el vagyunk látva vadhússal.
Vaddisznó, fácán, szarvas - szeretjük. Leves, pörkölt, különböző sültek. Szeretek új recepteket is kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!