Mi a velemenyetek Gororg Zita zabkasajarol? Probaltad mar?
Mivel percek alatt pofonegyszerűen tudok saját, cukormentes zabkását készíteni magamnak (nem mintha tenném, nem szeretem a zabkását, ami jó, mert előnytelen számomra), elég értelmetlennek tartom az ilyeneket, az a helyzet.
CSAK a kalóriatöbblet hizlal. Nekem a zab előnytelen, mert nem laktat, ilyen szempontból mondhatod, hogy hizlal, mivel felesleges pluszkalória, de ha ügyes vagyok és a kis zab mellé sok laktató ételt nyomok és kalóriadeficitem lesz, akkor nyilván fogyok még így is.
Mindennap ehetsz reggelire kb. bármit, ha a napi összbeviteled rendes, jól érzed magad vele meg ilyenek, nem ezen múlik, hogy hízol-e, hanem a kalóriaegyenlegeden.
Ertem,koszonom a valaszokat. Igazabol megkivantam es nem lehetett itt kapni rendes zabkasat (falun elek) csak ezt. Ha 1-2x eszek ilyet reggelire,de tenyleg 1-2 ez a 2. alkalom...es nincs tervben
h rendszeresse valjon,akkor nem hizlal? Van valami jotekony hatasa,vagy semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!