Minden libát tömnek? Tudhatom, hogyha normálisan táplált állatból készült a hús, amit megeszek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 18:17
1/8 anonim válasza:
Tömni a mája miatt szokták, hogy nagyobb legyen, de amúgy a tömött liba sokkal hájasabb.
2/8 anonim válasza:
Már jó ideje tilos tömni a libákat.Az Eu betiltotta.Amíg tömték jóval nagyobb volt a libamáj.Most màr normálisan táplálják.
3/8 anonim válasza:
Ket fajta liba van:
-pecsenyeliba (szabadtartasu)
-hizott liba (tomott)
4/8 anonim válasza:
Eu betiltotta a hagyomanyos disznovagast is ... aztan nezz csak korul mostansag!
5/8 anonim válasza:
A vadlibát biztos nem tömik. Így a kérdésre, hogy minden libát tömnek-e, egyértelmű nem a válasz.
6/8 anonim válasza:
Magyarországon és Franciaországban szabad tömni a libákat mert hagyomány, ezt nem tudta EU betiltani
7/8 anonim válasza:
Tápoldatozni is szokták őket. A bolti csirkének például azért nem olyna a zúzája mint a tanyasi házi csirkének, mert szinte semmi takarmányt nem kap, csak húslisztet meg tápoldatot, és a levágása előtti két hétben kap valamennyi darált sárgarépát vagy kurkumát a tápjába hogy egy kicsit besárguljon tőle.
8/8 anonim válasza:
Plusz a mellébe kap egy kis injekciós koktélt, hogy a húsa ott fejlődjön a leggyorsabban.
Leszólhattok, de húsiparban dolgoztam pár évet és olyan csirkéket / pulykákat láttam, hogy életébe nem mozgott de nem bírta el a mellét, meg volt amelyiknek tályogos is lett az oltás helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!