Eper vagy cseresznye?
Imádom mindkettőt. Az epertől sajnos allergiám lesz ha sokat eszek,a cseresznye meg felfúj..
Szóval mértékkel,mindkettőt egyformán.
Én inkább a cseresznyét szeretem, ha nagyon mondani kellene eggyet.
Van cseresznyénk és eprünk is, szeretem mind a kettőt. Mikor szezonja van akkor több kilót megeszünk, mert ott van ingyen. Nem kukacos a cseresznyénk sem. De ilyen alapon az epret meg a csiga eszi... Lehet mind a kettő ellen védekezni. A cseresznye szerintem finomabb, főleg ami az egyik fánkon van. Ilyen nagyszemű egészen sötét húsú, nem tudom konkrétan milyen fajta, valami újabb típusú.
Nálatok nem terem meg?? Mi pár éve ültettünk kb 10 bokrot. Azóta már néha írtjuk is, mert nagyon elterjed, ugye volt 10 bokor egy kissebb területen, azóta egy 10×10 méteres területen van kb és ugye néha onnan is mászna tovább, csak már nem kellene, mert ott meg a zöldségek vannak. Ízre is ez a rendes eper ízű, nem olyan mint a bolti, meg nem is aprók. Nem tudtam hogy ennyire különlegesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!