Megesztek olyan ételeket amiről tisztában vagytok hogy gondokat tud vagy fog okozni?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok mert ma az egyik barátnőmnél alszom és ő kitalálta hogy csináljunk hambit meg palacsintát. Viszont utóbbihoz csak szilvalekvár van otthon neki amitől általában felfújódok elég durván, rosszabb esetben pedig megy a hasam tőle. De annyira guszta hogy legszívesebben bevállalnám. :)
Szerintetek?
2020. dec. 16. 19:56
1/11 anonim válasza:
Ér neked annyit ,hogy elrontsa az estéd, vagy sem?
Nekem nem érne.
2/11 anonim válasza:
Palacsintát üresen is lehet enni.
3/11 anonim válasza:
Vigyél magaddal más tölteléknek valót.
Nem lenne túl barátságos reggel tele f...mi a budit nála.
4/11 anonim válasza:
Csak van már kakaópor vagy sima cukor akár
5/11 anonim válasza:
Ettem mar olyan gombat, kaktuszt es sutit is ... amirol tudtam, hogy gondokat is okozhat.
6/11 anonim válasza:
Nincs egy zacskó fahéj, egy puding, nutella, túró, vagy csak egy alma, amit belelehet reszelni? A kakót már írták előttem.
7/11 anonim válasza:
Semmiképpen. Vendegsegben pedig foleg nem.
8/11 anonim válasza:
Igen, vannak dolgok amiktől borzalmas savam lesz, de nem tudok ellenállni
9/11 anonim válasza:
Veszel magadnak egy kis túrót tejfölt és máris érhetsz túrós palacsintát vagy és üresen palacsintát,vagy vegyél másik fajta lekvárt ha csak szilva fúj fel téged.
10/11 anonim válasza:
Nem érdemes egy palacsintázás miatt felfújódni! Mondd meg, hogy nem bírja a gyomrod, ezért vagy üresen, vagy más töltelékkel eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!