Van olyan étel, amit akkor se ennél meg, ha vasvillával szurkálnának? Amit ha odaadnak neked, a menzásnéni fejére borítanád és fel is pofoznád érte. Mi volt a legrosszabb étel életedben, amit ettél ?
Máj, velő, pacal 🤢
Amúgy a leírásod a cím alatt nekem nagyon tetszett. Jót mosolyogtam rajta 😀 (Nem gondolom hogy bántanám a menzás nénit 😀)
Tojásleves.
Gombapörkölt,rántott gomba bármi amiben dominál a gomba.
Hal kivéve az alaszkai tökehalat.
Kelkáposzta főzelék. Már a szagától felfordul a gyomrom, nemcsak képletesen, hanem valósan. Nem egyszer fordult elő munkahelyemen is, hogy valaki azt hozott és nem sok kellett hozzá, hogy az iroda közepére hányjak.
Az eredetét is tudom; óvodai trauma, ott adtak olyan moslékszerű kelkáposzta főzeléket, hogy a gondolatába is belesápadok. Tekintve, hogy 53 éves elmúltam, talán el tudjátok képzelni, hogy milyen szörnyű lehetett, ha még mindig emlékszem rá.
Tökfőzelék
Rizses lecsó
Sárgaborsó
Azt hiszem még a szalontüdő amit nagyon nem szeretek, de gyerekként ettem utoljára, annak lehet hogy adnék még egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!