Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van olyan étel, amit akkor se...

Van olyan étel, amit akkor se ennél meg, ha vasvillával szurkálnának? Amit ha odaadnak neked, a menzásnéni fejére borítanád és fel is pofoznád érte. Mi volt a legrosszabb étel életedben, amit ettél ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 17:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Tojásleves. Ahogy úszkál benne a főtt fehérje, pint mint a takony.
2020. dec. 9. 19:26
 12/28 A nagy Levin ***** válasza:
85%
Vese, bármilyen formában. Pedig a többi belsőséget szeretem.
2020. dec. 9. 19:45
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Ecetes cékla, már a szagától kiráz a hideg.
2020. dec. 9. 20:06
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Máj, velő, pacal 🤢

Amúgy a leírásod a cím alatt nekem nagyon tetszett. Jót mosolyogtam rajta 😀 (Nem gondolom hogy bántanám a menzás nénit 😀)

2020. dec. 9. 21:16
 15/28 A kérdező kommentje:
14: Akkor már ketten vagyunk, mert én se :D :D :D
2020. dec. 9. 21:19
 16/28 anonim ***** válasza:
47%
Kegyetlen sztorim volt! Kb. 13 évesen egy délután barátnőmnél (osztálytárs) voltam. Anyukája kérdezte, eszünk-e egy kis lecsót, pont most lett kész. Anyuka szedett hadd hűljön odaültünk az asztalhoz, - jó étvágyat! - belemerítettem a kanalam, és kész, végem volt, lesápadtam, levert a víz, köpni nyelni nem tudtam, majdnem elbőgtem magam! A lecsó ugyanis egészen másképpen nézett ki, mint ahogy megszoktam. Nálunk a lecsó karikára vágott kolbásszal és felvert tojással készült, náluk pedig rizses, híg, levesszerű valamit kaptam! Mai napig emlékszem rá, milyen szörnyű volt, pedig szerencsére nem kellett megennem!
2020. dec. 9. 21:30
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Tojásleves.

Gombapörkölt,rántott gomba bármi amiben dominál a gomba.

Hal kivéve az alaszkai tökehalat.

2020. dec. 9. 22:07
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Kelkáposzta főzelék. Már a szagától felfordul a gyomrom, nemcsak képletesen, hanem valósan. Nem egyszer fordult elő munkahelyemen is, hogy valaki azt hozott és nem sok kellett hozzá, hogy az iroda közepére hányjak.

Az eredetét is tudom; óvodai trauma, ott adtak olyan moslékszerű kelkáposzta főzeléket, hogy a gondolatába is belesápadok. Tekintve, hogy 53 éves elmúltam, talán el tudjátok képzelni, hogy milyen szörnyű lehetett, ha még mindig emlékszem rá.

2020. dec. 9. 23:15
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

Tökfőzelék

Rizses lecsó

Sárgaborsó

Azt hiszem még a szalontüdő amit nagyon nem szeretek, de gyerekként ettem utoljára, annak lehet hogy adnék még egy esélyt.

2020. dec. 10. 01:13
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
Tojásleves nálam sem nyerő,csak ha egyben fő benne a tojás,mert alapvetően az ízét szeretem. De ha szét van benne főve és darabos,attól én is rosszul vagyok,általánosban a menzán attól én is majdnem kidobtam a taccsot.
2020. dec. 10. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!