Általában milyen márkájú sör (öke) t iszol, melyik a kedvenced? És melyik volt a legrosszabb amit edig ittál?
En pl amiket szeretek az Arany ászok, Stella, Becks, Heineken.
Legrosszabb talán a Lidlben kapható Deep volt.
Amíg volt pénzem sörre: Staropramen, Budweiser, Tiger, Corona, Heineken, belga sörök mint pl. Hoegaarden. Általában váltogattam, hogy mit iszok, de egy ivászat alatt csak ugyanazt. Magyar viszonylatból talán az újításokat, iszom meg, de az alapokat nem igazán mint pl. Soproni, pedig régen szerettem csak vmit nagyon elcsesztek benne...
A kedvencem: Heineken.
A legrosszabb: Kozel, Balatoni Sör (már ha ezt annak lehet nevezni), a Lidlből az Argus, főleg a magasabb alkoholtartalmú. Nem nagyon emlékszek rá, de az biztos, hogy belga volt, talán a Leffe barna söre. Az nagyon nem jött be.
Most, hogy nincs rá pénzem, inkább nem iszok, mintsem hogy Kőbányait, Aranyfácánt vagy más ilyen kaliberű sört fogyasszak.
Kedvenceim: Faxe, Beck's, Kőbányai, Soproni, Kozel
Amit utálok: Steffl
Én az íz összhatását és a szeszfokot egyaránt nézem. Minimum 5% vagy erősebb, annál gyengébbet legfeljebb csak kóstolóban iszom, de nem lesznek a kedvenceim, ízre pedig a nagyon keserűeket nem szeretem, inkább csak lágyabb vagy közepesen keserűeket, viszont a túl keserű íz helyett olyan negatívumokba is belefutottam néha, mint például a fanyar íz, vagy ha túl van vizezve!
Amiket nagyon szeretek, abszolút kedvenceim:
Borsodi Mester
Borsodi Bivaly
Soproni 1895
Gösser Spezial
Beck's
Stella Artois
Carlsberg
Kronenbourg 1664
Csíki Sör
Leffe Blonde
Asahi
Faxe 10%
Faxe Royal
Pittinger Märzen BBQ
Ezeket viszont abszolút nem szeretem:
Staropramen
Heineken
Zipfer
Faxe Premium
Argus Strong
A Dreher Gold pedig éppen a határon billeg!
Én ha meglátom a dobozán a kukorica szót, biztos, hogy nem veszem meg.
Ami viszont mostanában bejön az Aldiban kapható Egger, valamint a Soproni Porter és a Borsodi Mester.
A kézműves sörök is biztos jók, de boltban nem adok négyszáz forintot 3 deci sörért.
Kedvenc: Soproni meggy ale, ha ízesített nem játszik akkor Soproni IPA
Legrosszabb: Kanizsai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!