MOGYI mézes-krémes lapot keresek. Látta valaki valahol? / Bp./.
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 08:57
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy sajnos nem nagyon létezik már. Én évek óta keresem, igaz vidéken, de Szegeden elvétve találtam csak leértékelve csak, mert nem nagyon vették már, így nem is rendelnek. :(
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Valószinü megpróbálok sütni, de még stabil receptet sem találok. A grizes- mézes krémest szeretem nagyon, meggy lekvárral.
2020. dec. 10. 08:30
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy én is csak ezt a sütit tudom elkészíteni, de lapot sütni azt nem tudok sajnos. A piacon vettem egyszer hasonló mézes lapot, hát az meg csak utánzat volt, nagyon nem lett jó belőle. Persze így is elfogyott azért, amit alkottam.
4/4 anonim válasza:
en meg a pontos receptet keresem,hogy kell keljaposzta fozeleket kesziteni!
reszletes leirast kernek lepcsorol lepcsore!
a kedvenc etelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!