Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki miket szokott enni?

Ki miket szokott enni?

Figyelt kérdés
Fel lehet sorolni az összes ételt, összetevőket

2020. dec. 6. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Az én kedvenc ételem a spagetti és gyakran főzök is.
2020. dec. 6. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Mindenevő vagyok, ezt tök komolyan mondom. Annyira változatosan táplálkozom, az idők során annyit variálok az alapanyagokkal, hogy leírhatnám egy élelmiszer áruház teljes felhozatalát, előbb-utóbb mindent kipróbálok A-Z-ig.
2020. dec. 6. 22:37
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Rántotta, tükörtojás, müzli, serpenyős zöldségek, vega pizza, serpenyős vagy sütős camembert, tejbegríz. Ezeket tudom magamtól csinálni és imádom őket :D
2020. dec. 6. 23:28
 4/11 Tabbouleh ***** válasza:
67%

Reggeli

Zabkása joghurttal (zabpehely+kakaópor és fahéj +gyümölcsök+joghurt)+tojásfehérje

Ebéd

Tök+csirkemel/hal+zöldségek(cukkini, zellerszar stb)

Uzsi

Semmi vagy kb 1 ek mogyoróvaj

Vacsi

Vmilyen shake

2020. dec. 6. 23:51
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
#4 ZellerszaAAAaaAarrr?? :OOO xD
2020. dec. 7. 00:32
 6/11 Tabbouleh ***** válasza:
91%

#4 vagyok

Ahha, nagyon jól ropog :D

2020. dec. 7. 02:20
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Reggelire általában kenyeret eszek, sajtkrémmel/ szalámival/ májkrémmel stb.

De van hogy műzlit bár azt ritkán.

Ebédre azt amit anyukám főz, kedvencem a spagetti és a gyross.

uzsonnára általában édeset,Pl: túrórudi,süti,tejszelet.

Vacsorára általában ami megmarad ebédről azt szoktam enni, de van, hogy tejbegríszt eszek, vagy sima szalámis- vajas kenyeret/melegszendvicset jó sok hagymával, nagyon szeretem a vörös és a lila hagymát is!!!

2020. dec. 7. 08:06
 8/11 A kérdező kommentje:
zabkása, olaszos tészta, gyros, natúr joghurt, zsömle salátával, rizs, bab, lencse, sárgaborsó
2020. dec. 7. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindent megeszek, de főleg a kevésbé zsíros ételeket választom a gyomrom miatt. A zellerszár is jó, de önmagában nekem túl nyers ízű, smoothie-ba szoktam beletenni.
2020. dec. 7. 13:26
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Mostanában kókuszjoghurtot szoktam gyümölccsel meg mogyoróvajjal reggelire.

Rendes főételnek meg valamilyen gazdag salátát, chillit, curryt rizzsel vagy magában, párolt vagy sült zöldség, babsaláta, lencseleves, lencsepörkölt, fermentált zöldségek, édesburgonya, zöldségburger buci nélkül, falafel, hummuszt szinte minden nap eszek, ilyesmiket, néha csinálok vegán sushit.

Alapanyagnak meg mindig olyan zöldséget szoktam, ami épp van otthon, gabonából csak rizst, azt is ritkán, húst, tejterméket nem eszek egyáltalán, se tojást.

2020. dec. 8. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!