Miket szokott mondani Donald Trump, amiért ennyire utálják?
Háború:
Nem zárná ki atombomba bevezetését a Közel-Keleten, ÉS EURÓPÁBAN. Még egyszer. Nem zárná ki atombomba bevetését Európában. Szerintem innentől csak fun fact szinten kell tovább olvasni, mert a kérdést már megválaszoltam.
Visszahozná a rosszabb kínzási formákat, még akkor is, ha tudjuk hogy nem működik
Kiterjesztené a Guantanamo-öbölben levő illegális tábort
Bár utólag letgadja (lásd hazudozás rész) de támogatta az összes háborút, amiben az USA részt vett az elmúlt években, vagyis feltehetőleg nem lenne békésebb
Gazdaság:
Célzottan a gazdagok adóját csökkentené
Eltávolítaná a környezeti, egészségügyi, stb. regulációkat a gyárakról
/Felbontaná a szabad kereskedelmi egyezményeket/ (ezt sokan pozitívan értékelik, ezért tettem ilyen jelek közé)
Megpróbálná kitrükközni az adósságot pl. államcsőd jelentéssel vagy a dollár elinflálásával
Ezt nem tudtam hova rakjam, de gyakorlatilag bevallotta, hogy a kiskapukat kihasználva legalább 18 éve nem fizet adót. Szerinte ez okos húzás, és semmi baj vele.
Bevándorlás:
Összeállítana egy deportációs osztagot, akik megkeresnék és deportálnák az összes illegálisan ott tartózkodót
Falat építene a mexikói határra, és teljesen lezárná
Teljesen megtiltaná muszlim vallású és terrorizmus által sújtott országokból a bevándorlást
Hazudozás:
Az állításainak kb. 4%-a teljesen igaz, és további 12% nagyjából igaz. Gyakorlatilag megállás nélkül hazudik. De olyan dolgokat, amik teljesen egyértelműen hazugságok.
Rendőrség:
Megerősítené az amúgy is nagyon erős rendőrséget. "Stop-and-frisk" politikát alkalmazna, ami azt jelenti, hogy a rendőrök random megállítanának és megmotoznának embereket a rosszabb környékeken. Ezt ugyan alkotmányellenesnek ítélték, de hát kit érdekel, ő Donald Trump, simán letagadja ezt is.
Extrém rasszizmus és szexizmus:
Tudom, ezeket már annyira túlhasználták, hogy nincs nagyon hatása. De attól még nem gyakran hallani olyat egy politikustól, hogy "Here’s what Trump says about the norms of being a famous man: “They let you do it. You can do anything. Grab ’em by the pussy.”"
vagy
"“I did try and fuck her,” Trump said. “She was married. I moved on her very heavily. In fact, I took her out furniture shopping. … I moved on her like a bitch, but I couldn’t get there and she was married.”"
vagy a rasszizmus részből:
Mexikóiakról: "They’re bringing drugs. They’re bringing crime. They’re rapists."
De pl. egy USA-ban született bírót is mexikóinak hívott az etnikuma miatt, és azt mondta hogy egy mexikói bíró ne kezelje az ő ügyét.
Stb.
Lehetne sorolni egy évig, de szerintem google a barátod. És vannak még témák, amiket nem is érintettem. Én ugyan utálom Orbánt, de simán szavaznék rá Trump ellen, ha nálunk indulna. Vállalhatatlan ember és ostoba politikusnak, megalázza az országát.
"Mert a pszihopata bax@atlan boszorkány,a klingon-pit@sa jobb lenne."
Igen, jobb lenne. Clinton egy Gyurcsány típusú álszent korrupt féreg. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nem vetne be Európában atombombát.
OFF
Akadjunk le az atomozásról azt javaslom.
A hadvezetés topicba is ettől a témától kaptam mindig agyfa@#szt.
Minden 3.-ik napra jutott egy 3.világháborúrettegő.
Nem győztük leoltogatni őket.
Semmi realitása nincsen egy atomtámadásnak.
Megosztó egyéniség.
De azt ki kell emelni hogy a szintén szélsőséges neoliberálisok ellentételezése folytán tudott előre törni.
Amúgy a XXI. század Biff Tannen-je.
Cudar világ jöhet Clinténnéval is és vele is.
Én szeretem Trumpot. #3 csupa olyat írt ami egy hazafi/nacionalista szemével nézve pozitív.
Azért utálják ennyire, mert politikus. Nem fogsz találni olyan embert a földön aki ne kapna támadást azért mert kimondja a frankót.
Egyébként meg szerintem nagyon is nehéz elnöknek lenni. Nem csak arról szól, hogy mi a szöveged, de ha már itt tartunk, ha ti szeretnétek fullba jót mondani országigazgatás szinten, mi lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!