Donald Trump miket csinált hogy ennyien utálják?
Nem az a lényeg miket csinál hanem miket fog.
A világ legerősebb országának élén egy olyan szélsőséges vezető jönne aki politika instabilitást hoz a már most sem kiegyensúlyozott bolygón. Nem akar világ háborút ,Putyin se a Kínaiak se de ha senki nem hajlandó engedni akkor az lesz. Így most azt mondom annak az esély ,hogy a bolygón kitörjön egy vh a következő 20 évben 12% kb ha Trump nyerne ez lenne vagy 36%.
Mit ,hogy ő hoz egységet a világ politikában ?
Írd már le,hogy érted ez így nem segít?
Azért mert egy demagóg populista aki teljes baromságokkal hülyíti az egyébként is végtelenhülye népet.
Ezért utálja a társadalom értelmesebbik fele. Nem véletlen, hogy a republikánusok egy nagy része is utálja.
Én egyetlen kérdésben és válaszban össze tudom foglalni, hogy mi vele a bajom.
Kérdés: Ha elnök lesz, hogyan fogja visszahozni az amerikai ákmot?
Válasz: Nézd. Vissza tudjuk hozni az amerikai álmot. Ezt mondom neked. Vissza fogjuk hozni.
Rendben? Értem amit mondasz. Rengeteg embertől hallom ezt. 'Halott az amerikai álom?' Ezt kérdezik tőlem az emberek. 'Halott az amerikai álom?' És az amerikai álom bajban van. Ezt elmondhatom. Rendben? Bajban van. De vissza fogjuk hozni, és rendesen fogunk rajta dolgozni.
Gyakorlatilag az elmúlt évben a következő konkrétumokat mondta: építeni fog egy falat a mexikói határra, betiltja az iszlámot, nem fog külföldön háborúzni. Ezen felül csak maszatol, ködösít, lelkesít. Én ebből biztosan nem kérnék, ha lenne beleszólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!