A mandulaliszt és az őrölt mandula között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 09:21
3/5 anonim válasza:
Amit előttem írtak, plusz még az olajtartalom egy részét is kivonják a lisztből (az őröltben benne van az egész, amit természetes mandulaolajtartalma a magnak)
4/5 anonim válasza:
Folytatom az előzőt... ITt is leírják:
"Azonos-e a mandulaliszt a megdarált mandulával?
Természetesen NEM. A lisztkészítésénél a ledarált mandulát zsírtalanítják, tehát a mandulaliszt már eleve egy zsírtalanított alapanyag. Ha a nagymama darálójával ugyanezzel otthon próbálkozol, csak széttrancsírozod a mandulát, a zsírtartalma ugyanúgy megmarad, az állaga sem lesz igazán lisztes, a sütés-főzés során is kevesebb vizet fog felvenni, és miután az eredmény elmarad a várttól, el is megy a kedved a felhasználásától."
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 6. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!