Az egészséges hozzávalókat, mint kókusz olaj, mandulaliszt, kókusz liszt, manila, zabpehely list, mély boltban rúdon meg venni?
Ma már a falusi zöldségesnél is van ilyesmi, ha nem is mind, de webáruházból szoktam rendelni, úgy a legolcsóbb és legegyszerűbb számomra.
Manilát nem is láttam még másutt, csak egy webáruházban, bár ilyen flancos dolgokat nem eszem :D
A zabpehelyliszt elég egyszerűnek látszik, gondolom, minimum hipermarketben azért van, viszont zabpehelyből könnyedén darálható, az pedig tényleg mindenütt van.
Itt pl. van a Coopban is kókuszzsír, mandulatej, stb. A Penny lepukkant, oda nem járok.
Amúgy pedig: DM, Rossmann, Euro Family, Müller, Tesco, Spar, Interspar, Auchan, Lidl, Aldi, bioboltok, nagyobb zöldségesek, piac.
(A Coop még lepukkantabb, mint a Penny.)
Én ilyeneket főleg bioboltban keresnék, mert ott jobb áron szokott előfordulni (legalábbis akciósan), mint amikor néha látom máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!