Miért etetik ennyire a népességgel a cukrot és az édesítőket? Hogyan lehetne "ÉDES" íz nélkül táplálkozni? Mihez vezetne?
10/
Akkor találd ki ahelyett, hogy butuskázol, a valóság pedig eléggé képlékeny dolog 500 éve még egy quantumfizikai jelenség előidézéséért kivégeztek volna eretnekség miatt. Ma pedig tanítják az iskolákban.
OMG! :-D :-D :-D
Csúszós lejtő..... :-D
Látom itt nem szeretik az elméleti kérdéseket :)
Még a végén gondolkodni kell, aztán leszázalékolnak.
Nem nem szeretjük, hiszen valóban érdemes ezeken elfilózgatni, de azért ennyire komolyan se kell belemenni.
Mi van ha...? Nem tudhatjuk, mert nem úgy alakult.
De hogy az elméletedre válaszoljak: ha nem lenne édes íz akkor az emberek más jutalmat adnának maguknak. Pl nem egy doboz bonbon hanem egy doboz savanyúság. Mást szeretnének, másnak lennének a "függői", másra nevelnék a társadalmat stb. So gyakorlatilag ugyan az lenne, mint most az édessel.
Ha pedig nem éreznénk ízeket akkor felesleges lenne a gasztro kultúra, nem főznénk-sütnénk és valószínűleg az emberek minden 💩 összeennének, ami megtölti a gyomrot és csillapítja az éhségérzetet. Oka van annak, hogy ízlelünk és hogy szagolunk. Pl. Ha valami lejártat ennénk meg (mondjuk Húsleves), de nem éreznénk, hogy az lejárt akkor a szervezet ki akarná rakni magából minél elöbb (hányás, hasmenés). De mivel érezzük 1 kanál után, hogy na ezt nem kéne így máris megkönnyítettük a szervezetünk munkáját.
Ha nem lenne ízérzékelés, már rég kihalt volna az emberiség.
Amúgy nem kötelező feldolgozott élelmiszereket venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!