Más is próbálta már úgy enni a félkemény, zsíros sajtokat, hogy azokat evés előtt kitette szobahőmérséklete néhány órára vagy fél napra?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm imádja a sajtokat és ő azt állítja, hogy ha néhány órára (de min. fél napra) kiteszi az ember ezeket a sajtokat szobahőmérsékletre, akkor nem csak az állaguk lesz puhább, de az ízük is jóval finomabb és intenzívebb lesz.2020. nov. 3. 16:41
2/3 anonim válasza:
Igen, és ez hatványozottan igaz a camambert és brie sajtokra. Csak szobahőmérsékleten :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokért. Amúgy hazudtam. Semmilyen "ismerősöm" nincsen, én ezt saját magam tapasztaltam meg a sajtokat illetően, de féltem ha így teszem fel a kérdést, akkor elmondanak mindenféle "baromnak".
Én amúgy egyszer olvastam, hogy bizonyos sajtok íze és élvezeti értéke hatványozottan nő, ha azt meghatározott ideig szobahőmérsékleten tárolják. Csupán erre akartam rákérdezni.
2020. nov. 4. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!