Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Normális dolog megfőzni egy...

Normális dolog megfőzni egy hétre előre?

Figyelt kérdés

Ti hány napos főtt ételt vagytok még hajlandóak megenni?

Nővérem egy hétre előre megfőz minden vasárnap és dobozol, de fagyasztás nélkül. Illetve előre megcsinálja a reggeli-vacsorát is, ami szendvics vagy valami zabos dolog, stb. Fitness edző, ezért minden kajában van neki saláta, gyümölcs... ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy vasárnap ebédre elővegyem az előző vasárnap összecsomagolt löttyedt uborkás grill csirkemellet rizzsel, meg az egy hetes sonkás-salátás szendvicset, de ő annyit mondott rá, hogy fokhagymás mártással lemegy.

2020. nov. 1. 22:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

18: a tejes zabkásába bele a gyümit???

Ajvé! :))))

Jó kis gyomra lehet, ha azt a rohadt gyümölcsöt meg bírja enni! Már a kinézetét se akarom elképzelni 4-5 nap után... :-D

2020. nov. 2. 11:00
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan nem enném meg a hetes kaját, ha nincs berakva fagyóba. Az pedig, hogy összerakja a salátát és a főételt egy dobozba... gusztus kérdése, én köszönöm abból nem kérnék.
2020. nov. 2. 11:16
 23/27 anonim ***** válasza:
80%

Egy saláta eleve megpunnyad kb. fél nap alatt!

Akár jégsaláta, akár római, akár friséé, vagy másfajta... El sem tudom képzelni, hogyan nézhet ki 5-7 nap után, felvágva, bekeverve...

2020. nov. 2. 11:43
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon igényes a testvéred, bármelyik pasi örömmel kapna utána, biztos vagyok benne.
2020. nov. 2. 13:46
 25/27 anonim válasza:
90%
Uram atyám.. A testvéred nem normális.. Ennyit lehet erre a hulyesegre mondani
2020. nov. 2. 15:52
 26/27 anonim válasza:
75%
És iszonyat lusta
2020. nov. 2. 15:52
 27/27 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem mondanam listának azt aki mindennap edz és “csak” heti egyszer főz
2020. nov. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!