Normális dolog megfőzni egy hétre előre?
Ti hány napos főtt ételt vagytok még hajlandóak megenni?
Nővérem egy hétre előre megfőz minden vasárnap és dobozol, de fagyasztás nélkül. Illetve előre megcsinálja a reggeli-vacsorát is, ami szendvics vagy valami zabos dolog, stb. Fitness edző, ezért minden kajában van neki saláta, gyümölcs... ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy vasárnap ebédre elővegyem az előző vasárnap összecsomagolt löttyedt uborkás grill csirkemellet rizzsel, meg az egy hetes sonkás-salátás szendvicset, de ő annyit mondott rá, hogy fokhagymás mártással lemegy.
18: a tejes zabkásába bele a gyümit???
Ajvé! :))))
Jó kis gyomra lehet, ha azt a rohadt gyümölcsöt meg bírja enni! Már a kinézetét se akarom elképzelni 4-5 nap után... :-D
Egy saláta eleve megpunnyad kb. fél nap alatt!
Akár jégsaláta, akár római, akár friséé, vagy másfajta... El sem tudom képzelni, hogyan nézhet ki 5-7 nap után, felvágva, bekeverve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!