Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Normális dolog megfőzni egy...

Normális dolog megfőzni egy hétre előre?

Figyelt kérdés

Ti hány napos főtt ételt vagytok még hajlandóak megenni?

Nővérem egy hétre előre megfőz minden vasárnap és dobozol, de fagyasztás nélkül. Illetve előre megcsinálja a reggeli-vacsorát is, ami szendvics vagy valami zabos dolog, stb. Fitness edző, ezért minden kajában van neki saláta, gyümölcs... ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy vasárnap ebédre elővegyem az előző vasárnap összecsomagolt löttyedt uborkás grill csirkemellet rizzsel, meg az egy hetes sonkás-salátás szendvicset, de ő annyit mondott rá, hogy fokhagymás mártással lemegy.

2020. nov. 1. 22:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Elég kemény gyomra lehet 😁 csak pár napra főzök előre. Szendvicset meg sose csinálok előre, csak a frisset szeretem.
2020. nov. 1. 22:30
 2/27 anonim ***** válasza:
71%

Egyik ismerosomek ugy csinaljak, hogy hetvegen csinalnak 'feher porkoltet' (ok igy nevezik) … ez egy alap porkolt, csak nincs benne pirospaprika es fuszerek. Végül is pecsenye pörköltnek lehetne mondani.

Szoval ezt a feher porkoltet turbozza fel, hogy valtozatos legyen a heti kaja. Hozzatesz valamit es ennek megfeleloen megfuszerezi es mar kesz is egy kaja … masnap valami mast ad hozza es maskent fuszerezi.

2020. nov. 1. 22:35
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Én értem, hogy sokaknak nem annyira van ideje főzni, de szerintem igazán lehetne időt szorítani még egy főzésre a héten, úgy szerda-csütörtök táján, és akkor az egész hét fedve lenne kb.. Vagy nem tudom, én nem szívesen enném meg a szó szerint egyhetes kaját. Ha a nővérednek jó így, persze, csinálja, de én így nem csinálnám azért. :D Mi csak pár napra főzünk előre, egy idő után már gyomrom és kedvem sincs ahhoz, hogy megegyem a nemtudomhánynapos kaját.
2020. nov. 1. 22:44
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos nem ennék 1 hetes kaját sem az íze, sem az állaga nem lenne megfelelő 1 hét után. Főleg a saláta és a gyümölcs lehet érdekes.
2020. nov. 1. 23:05
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Max. 2 napra fozunk fagyasztas nelkul. De sokmindent fagyasztunk.
2020. nov. 1. 23:51
 6/27 anonim ***** válasza:
83%
Fúj, én biztos nem ennék egy hetes kajákat, gomba pl ki sem bírja addig, tojás sem. A hét napos szendvics is elég undorítóan hangzik.
2020. nov. 2. 00:03
 7/27 anonim ***** válasza:
70%

Semmit nem fagyasztok le, számomra kiolvasztva eheteten minden.

Főtt ételt max másnaposan eszek meg, de amúgy arra sincs igényem, csoda ha heti 1x csinálok valamit

2020. nov. 2. 00:46
 8/27 anonim ***** válasza:
82%
Általában egy ételt 2 napig eszünk, van amit három és ritkán az utolsó tányérnyit a negyedik napon.
2020. nov. 2. 01:13
 9/27 anonim válasza:
79%

Ezt meg olvasni is rossz volt. Egy hetes kaja? Egyszer a kórházban fog kikötni.

Én csak másnapig rakok el főtt ételt

2020. nov. 2. 01:32
 10/27 anonim válasza:
90%

"ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással."

Ezt hogy? Belerakja a màlnát a lecsóba?

2020. nov. 2. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!