Normális dolog megfőzni egy hétre előre?
Ti hány napos főtt ételt vagytok még hajlandóak megenni?
Nővérem egy hétre előre megfőz minden vasárnap és dobozol, de fagyasztás nélkül. Illetve előre megcsinálja a reggeli-vacsorát is, ami szendvics vagy valami zabos dolog, stb. Fitness edző, ezért minden kajában van neki saláta, gyümölcs... ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy vasárnap ebédre elővegyem az előző vasárnap összecsomagolt löttyedt uborkás grill csirkemellet rizzsel, meg az egy hetes sonkás-salátás szendvicset, de ő annyit mondott rá, hogy fokhagymás mártással lemegy.
Egyik ismerosomek ugy csinaljak, hogy hetvegen csinalnak 'feher porkoltet' (ok igy nevezik) … ez egy alap porkolt, csak nincs benne pirospaprika es fuszerek. Végül is pecsenye pörköltnek lehetne mondani.
Szoval ezt a feher porkoltet turbozza fel, hogy valtozatos legyen a heti kaja. Hozzatesz valamit es ennek megfeleloen megfuszerezi es mar kesz is egy kaja … masnap valami mast ad hozza es maskent fuszerezi.
Semmit nem fagyasztok le, számomra kiolvasztva eheteten minden.
Főtt ételt max másnaposan eszek meg, de amúgy arra sincs igényem, csoda ha heti 1x csinálok valamit
Ezt meg olvasni is rossz volt. Egy hetes kaja? Egyszer a kórházban fog kikötni.
Én csak másnapig rakok el főtt ételt
"ami nem külön van csomagolva, hanem egy dobozba a főfogással."
Ezt hogy? Belerakja a màlnát a lecsóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!