Pennybe csak itt minőségtelenek az árúk nagy része?
Nos a Pennybe becsomagolt egész csirke, felvágottak, pékáruk, mirelit rántott húsok nagyon jók.
A húsok másnaposak, a tésztáktól hasmenésem van (bármelyik pennys tészta, kivéve a kék csomagolású) a mirelit zöldségeknek is műanyag íze van.
Egyszer az egyik pennys chipben hajcsómók voltak. Olyan is volt már hogy romlott volt a tejföl pedig nem volt lejárt.
Tescoban szoktam vásárolni, de a Penny nagyon közel van. Nálatok is volt ilyen a pennyből vagy csak nálam?
Pennyben vannak olyan termékek amit kifejezetten ott veszek (egész csirke, rántott hús , kenyér, és nagyon finom a táblacsokijuk és az üdítőitalok), de néhány terméktől hányingerem van ha visszagondolok.
A vegán fölvágottal, a tésztával mindig jó tapasztalatom volt még, a gyümölcsök, zöldségek áruházi szinthez képest megfelelőek.
Ellenben a toast (!) kenyér többször néhány nap után megromlott, míg az egyéb helyeken vásároltak akár két hetet is bírnak.
Ez a Bp. 8. ker századosnegyedi Penny.
Én is a várpalotai pennybe járok mióta megnyitott a városban. Soha nem tapasztaltam ilyent pedig hetente 3x vásárolok ott. Nem csak én, de a szüleim és a sógornőm is.(Eddig csak 1x a lidlben jártam így, a sajàt márkás gyümölcslében romlott barack volt.)
Ha igaz az összes felsorolt dolog, akkor 110%, hogy Te vagy a város legszerencsétlenebb embere. Szerintem érdemes lenne bejelentened, mert nem csak a Te általad vásárolt termékekben lehetnek ezek az idegen anyagok.(Talán még a pénzedet is vissza adják.)
#17 Tudod amennyit felsoroltál az már nem annyira hihető főleg, úgyhogy Én egészen biztosan többet vásárlok ott, így nálam (vagy valamelyik rokonomnál)is elő kellett volna fordulnia. Sőt saját márkás termékeket is vásárlok amitől még senkinek nem volt hasmenése és nem is volt a kakaó, a joghurt vagy bármely más termék romlott.
A szerencsétlenségen meg óvodas dolog megsértődni. Az is szerencsétlenség, hogyha veszel 10 tojást, de legalább 1 törött van benne. Illetve 100 sorsjegyet, de eggyel se nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!