Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pennybe csak itt minőségtelene...

Pennybe csak itt minőségtelenek az árúk nagy része?

Figyelt kérdés

Nos a Pennybe becsomagolt egész csirke, felvágottak, pékáruk, mirelit rántott húsok nagyon jók.

A húsok másnaposak, a tésztáktól hasmenésem van (bármelyik pennys tészta, kivéve a kék csomagolású) a mirelit zöldségeknek is műanyag íze van.

Egyszer az egyik pennys chipben hajcsómók voltak. Olyan is volt már hogy romlott volt a tejföl pedig nem volt lejárt.

Tescoban szoktam vásárolni, de a Penny nagyon közel van. Nálatok is volt ilyen a pennyből vagy csak nálam?

Pennyben vannak olyan termékek amit kifejezetten ott veszek (egész csirke, rántott hús , kenyér, és nagyon finom a táblacsokijuk és az üdítőitalok), de néhány terméktől hányingerem van ha visszagondolok.

2020. okt. 30. 11:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is 50, de abba a városban van tesco, lidl,penny,spar
2020. okt. 30. 13:42
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
10. Igen, mi multhéten túrázni voltunk és bementünk egy coop-ba mert csak az volt a kis településen ahol megszáltunk. Megláttam az árakat, na jolvan mondom én egy víznél többet nem veszek, pedig nincsennek anyagi gondjaim, de irreálisan magasak voltak az árak...
2020. okt. 30. 13:43
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

A vegán fölvágottal, a tésztával mindig jó tapasztalatom volt még, a gyümölcsök, zöldségek áruházi szinthez képest megfelelőek.

Ellenben a toast (!) kenyér többször néhány nap után megromlott, míg az egyéb helyeken vásároltak akár két hetet is bírnak.

Ez a Bp. 8. ker századosnegyedi Penny.

2020. okt. 30. 18:59
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Én is a várpalotai pennybe járok mióta megnyitott a városban. Soha nem tapasztaltam ilyent pedig hetente 3x vásárolok ott. Nem csak én, de a szüleim és a sógornőm is.(Eddig csak 1x a lidlben jártam így, a sajàt márkás gyümölcslében romlott barack volt.)

Ha igaz az összes felsorolt dolog, akkor 110%, hogy Te vagy a város legszerencsétlenebb embere. Szerintem érdemes lenne bejelentened, mert nem csak a Te általad vásárolt termékekben lehetnek ezek az idegen anyagok.(Talán még a pénzedet is vissza adják.)

2020. okt. 30. 19:34
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a Penny minőségével még sosem volt gondom, a SPARban vettem már büdös húst és a Coop-ban dögszagú mirelit hústallért. Előző : én is nagyon szeretem a Pennys vegán felvágottat, ezt a márkát több szupermarket is forgalmazza, de a Penny kb 30-40%-kkal olcsóbban adja, mint a Coop, Reál és társai. Semmilyen minéőségbeli különbséget nem látok a Penny és a többi szupermarket között. Ez egy diszkontáruház, a nevében is benne van, hogy a kevésbé jólszituált embereket célozza meg . Gondolom, többek között ezért nem tartanak plusz egy alkalmazottat bruttó 7000 ft-.ért, aki az egyik válaszolónak azonnal ugrana, mert akkor magasabb áraik is lennének. Egyébként a Lidl és Aldi is olyan elven működik, mint a Penny, kevés alkalmazottal dolgoznak. Én a pennyben mindig viszonylag hamar sorra kerülök. A Tesconál és a Reálban szoktam négyszer annyi ideig sorba állni ,ha rossz időitervallumban megyek. Nekem még soha nem nyitott új pénztárt a Tesco. Viszont a Lidl-Aldi-Penny pont hogy figyel erre, mindben megfigyeltem, hogy ha elkezd feltorlódni a sor, már hivják is valamelyik kollégát, hogy álljon be a szomszéd pénztárba .Azért van fülhallgatójuk is.A Tescoban én még fülhallgatót és az én kedvemért felpattanó pénztrost nem láttam.
2020. okt. 30. 19:36
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Ja, a posztolótól kérdezem : nem értem, hogy miért van hasmenésed a Pennys tésztától és hogy érted, hogy műanyag ízű a zöldségük. Én se ott, se máshol nem tapasztaltam még ilyet.Azért is értelmetlen számomra , mert ezeknek a szupermarketeknek beszállitóik vannak, gyakran ugyanaz a gyár szállit több helyre is. Nem értem, ha a Tescoba vinné ,nem lenne tőle hasmenésed, ha a Pennybe viszi, ott meg van ? Egy kaptafára működnek a mirelit zöldséget gyártó hűtőüzemek és a tásztagyárak.
2020. okt. 30. 19:38
 17/26 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, és meghazudtolni, és leszerencsétlenezni sem.
2020. okt. 30. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

#17 Tudod amennyit felsoroltál az már nem annyira hihető főleg, úgyhogy Én egészen biztosan többet vásárlok ott, így nálam (vagy valamelyik rokonomnál)is elő kellett volna fordulnia. Sőt saját márkás termékeket is vásárlok amitől még senkinek nem volt hasmenése és nem is volt a kakaó, a joghurt vagy bármely más termék romlott.

A szerencsétlenségen meg óvodas dolog megsértődni. Az is szerencsétlenség, hogyha veszel 10 tojást, de legalább 1 törött van benne. Illetve 100 sorsjegyet, de eggyel se nyersz.

2020. okt. 30. 20:19
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a családom 18 éve Pennyben vásárol (náluk ez van közel, megfizethető és nem láttak rá okot, hogy máshová szokjanak át), én 5-6 éve járok egy másikba. Soha nem tapasztaltunk olyasmit, amiről írtál a kérdésben. Egyébként hibás termék, baleset minden boltban előfordul szerintem. A hajcsomót, műanyag ízű mirelitzöldséget, hasmenést okozó tésztát el sem tudom képzelni. De ezeket ha korrekt lennál, megírnád a Penny ügyfélszolgálatnak és biztos kapnál választ. Illetve ők a forgalmazók csak, nem ők gyártanak, ha gond van a termékkel, a gyárat kell számon kérni, nem a Penny alkalamzott fésüli bele a haját a csipszedbe. A gyárak meg jónéhány üzletláncot ellátnak, nem a Penny saját tulajdonú gyárai ők.
2020. okt. 30. 20:33
 20/26 anonim ***** válasza:
43%
Én eddig akár hányszor vettem nállunk a pennybe hús terméket mindig romlott volt. Bár ezek nem a be szállítók hibája, hanem szerintem mivel kis város, túl sokat rendelnek és nem fogy el "időben". Ezért rájuk romlik. Persze ők sem látnak bele a csomagolásba, hogy lássák az romlott. De a tescoban én nem is olyan rég láttam, bezöldült húsokat a hűtőben a dolgozó ott lézengett mellette azt hittem kipakolják, de még másnap is ott volt. Nyilván nem tehetnek róla, hogy meg romlik de azért ha láthatóan rossz akkor legalább pakolják ki. Vagy nem?
2020. okt. 30. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!