Pennybe csak itt minőségtelenek az árúk nagy része?
Nos a Pennybe becsomagolt egész csirke, felvágottak, pékáruk, mirelit rántott húsok nagyon jók.
A húsok másnaposak, a tésztáktól hasmenésem van (bármelyik pennys tészta, kivéve a kék csomagolású) a mirelit zöldségeknek is műanyag íze van.
Egyszer az egyik pennys chipben hajcsómók voltak. Olyan is volt már hogy romlott volt a tejföl pedig nem volt lejárt.
Tescoban szoktam vásárolni, de a Penny nagyon közel van. Nálatok is volt ilyen a pennyből vagy csak nálam?
Pennyben vannak olyan termékek amit kifejezetten ott veszek (egész csirke, rántott hús , kenyér, és nagyon finom a táblacsokijuk és az üdítőitalok), de néhány terméktől hányingerem van ha visszagondolok.
Nálunk a penny egy igénytelen retek üzlet.
A lidlben annyi a zöldség/gyümölcs válaszék üzletenként ,ami egy megyényi penny kínálata.
Utálom, de semmi más nincs a közelbe. A felvert áraikkal is olcsóbbak mint a környékbeli lehetőségek.
És az ember nem szívesen autózik 50-60 km-t egy bevásárlásáért.
Sőt, ha nem lennék lusta, akkor a fogyasztóvédelmet bombáznám a kamu akcióikkal
10 dologból jó ha 3-4 ki van téve.
Írd le helyileg melyik üzletre gondolsz.
Én nem tapasztaltam még ilyet,igaz kb 10 éve inkább lidlbe járok mert az van közel.
De néha veszek a pennyben pék árút, azzal nem volt eddig problémám.
En csak a szembeni kismaszekhoz szoktam leszaladni es henteshes sem megyek 3 saroknal messzebb. Sokan azt mondjak a maszekok dragak … igen, az utca nepenek … aki rendszeresen oda jar, az kedvezményt kap. Persze igy is dragabb egy picit, de annyival jobb is a minoseg. Ha valami nincs amit keresek, csak szolni kell es hoznak. Ha kutyasetaltatasbol beszaladok valamiert de ertheto okbol nincs nálam penztarca, akkor is betudok vasarolni.
Szoval en a kisboltok varazsat szeretem.
Elvből nem megyek be, annyi igényük nincs, hogy napi bruttó 7000 forintért +1 pénztárost foglalkoztassanak és ne kelljen 30 percet várni...
A sokat szidott Tesco-nál azonnal ugranak, ha 4 embernél több áll előttem.
Jó hogy lehetnek ilyen elveid...Nekem 60 km egy tesco oda-vissza.
És az esetek többségében annyian vannak, hogy mehetek a pénzemért magamnak kasszázni...
Ez is egy vicc.
A másik lehetőségem a coop...rogyásig az üzlet áruval,de lényegesen drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!