Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ehető lehet-e a szobahőmérsékl...

Ehető lehet-e a szobahőmérsékleten tartott konyakosmeggy, ami egy éve lejárt?

Figyelt kérdés

Honnan lehet megmondani, hogy nem romlott-e? Mert a rendes egyszerű csokiról azt mondják, hogy nem baj, ha fehéres bevonat lesz rajta egy idő után, attól még ugyanúgy jó, ehető.

De mi van a konyakosmeggyel?

2020. okt. 28. 04:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baja, ha szerencséd van találhatsz benne plusz fehérje forrást.
2020. okt. 28. 05:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit? Le volt zárva a tartó.
2020. okt. 28. 05:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kiszáradt a töltelék, de attól még ehető.
2020. okt. 28. 06:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehető, de: ki lesz fehéredve, a beleseje pedig ki lesz száradva. Ezt megenni nem lesz élvezet
2020. okt. 28. 06:35
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Az elsö csak hülyéskedik vagy kötözködik.

A csoki akármeddig ehetö, nem betegszel meg töle, csak az íze nem feltétlen olyan, mint kellene, de nem árt.

Megpróbáhatod, hogy milyen, de nem tartom valószínünek, hogy ízben kellö élményt ad.

2020. okt. 28. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágj egyet ketté, szerintem már nincs benne a konyak, hanem valami összeszáradt fehér krémszerű töltelék, az már vacak, én már találkoztam ilyennel akkor is, amikor még le sem járt a szavatossági ideje.
2020. okt. 28. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyes tapasztalat: a csoki megkemenyedik es kifeheredik mert a kakaovaj kicsapodik, a toltelek beszarad es nyulos kocsonyava valtozik. Eheto, azaz bajod nem lesz tole, de en speciel a 2. bonbont mar ki se bontottam, hanem kidobtam az egesz dobozt.
2020. okt. 28. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatként pontosan a 7.válaszadót tudnám megismételni.

Nyilván nem lesz bajod, de az a kellemes érzés, amiért az ember csokit eszik, no az nem lesz meg!

2020. okt. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!