Ehető lehet-e a szobahőmérsékleten tartott konyakosmeggy, ami egy éve lejárt?
Figyelt kérdés
Honnan lehet megmondani, hogy nem romlott-e? Mert a rendes egyszerű csokiról azt mondják, hogy nem baj, ha fehéres bevonat lesz rajta egy idő után, attól még ugyanúgy jó, ehető.
De mi van a konyakosmeggyel?
2020. okt. 28. 04:00
1/8 anonim válasza:
Semmi baja, ha szerencséd van találhatsz benne plusz fehérje forrást.
2/8 A kérdező kommentje:
Mit? Le volt zárva a tartó.
2020. okt. 28. 05:44
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy kiszáradt a töltelék, de attól még ehető.
4/8 anonim válasza:
Ehető, de: ki lesz fehéredve, a beleseje pedig ki lesz száradva. Ezt megenni nem lesz élvezet
5/8 anonim válasza:
Az elsö csak hülyéskedik vagy kötözködik.
A csoki akármeddig ehetö, nem betegszel meg töle, csak az íze nem feltétlen olyan, mint kellene, de nem árt.
Megpróbáhatod, hogy milyen, de nem tartom valószínünek, hogy ízben kellö élményt ad.
6/8 anonim válasza:
Vágj egyet ketté, szerintem már nincs benne a konyak, hanem valami összeszáradt fehér krémszerű töltelék, az már vacak, én már találkoztam ilyennel akkor is, amikor még le sem járt a szavatossági ideje.
7/8 anonim válasza:
Szemelyes tapasztalat: a csoki megkemenyedik es kifeheredik mert a kakaovaj kicsapodik, a toltelek beszarad es nyulos kocsonyava valtozik. Eheto, azaz bajod nem lesz tole, de en speciel a 2. bonbont mar ki se bontottam, hanem kidobtam az egesz dobozt.
8/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatként pontosan a 7.válaszadót tudnám megismételni.
Nyilván nem lesz bajod, de az a kellemes érzés, amiért az ember csokit eszik, no az nem lesz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!