Kecsap, mustár, majonéz véletlenül kint maradt az asztalon egy éjszakára szobahőmérsékleten. Szerintetek lett valami bajuk?
Utolsó: A polimert tévesen sokan a műanyaggal azonosítják, ez tévhit. Ha az edtára gondolsz, akkor az is természetes avasodásgátló. A xanthánt meg xanthomonas bakteroumok termelik.
Mellesleg mi gyártjuk a majonézt, az unver majonézben még csak tartósítószer sincs, kémiailag tartósítjuk, azaz beállítjuk a sav, só és pH értéket.
Itt a kep h mi van benne: [link]
Megromlani nem fog, de a min. megőrzési idejét tárolási próbával határozzuk meg, ki van maxolva, a végen sem romlott, de megavasodik, hisz láthatod, 66%-a olaj. Szóval azzal, hogy hűtőben tárolód végig, azzal.a lejáratig jó lesz az íze, ha nem, akkoe garantált, hogy már hamarabb megavasodik.
Ezért jók ezek a termékek,mert az ember annyit fogyaszt b előle.És annyira felhalmozódnak ezek az anyagok a szervezetében,hogy a halála után nem is egykönnyen bomlik le a teste.Magyarul egy kicsit mumifikálódik is.
És gondolom azt is,hogy ezektől a szar anyagoktól vannak a rákos megbetegedések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!