Kész padlizsánkrémet le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Házi majonéz (tojássárgája, mustár, olaj) és fűszer van benne.2020. okt. 24. 19:28
1/8 anonim válasza:
Egyetek meg … minek lefagyasztani? Csinalj csak annyit amennyit a csalad megeszik. Ne csinalj tobbet! Ne fagyassz ilyeneket le, a fagyasztas nem csodamodszer, a fagyasztassal mindig romlik az allag. Mindig!
2/8 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz, vétek lefagyasztani. Szét fog esni a benne lévő majonéz, egy gusztustalan izé lesz belőle!
3/8 anonim válasza:
majonézes dolgokat nem lehet fagyasztani
4/8 anonim válasza:
"majonézes dolgokat nem lehet fagyasztani"
Ez így ebben a formában nem igaz: aminek víztartalma van, azt le lehet fagyasztani.
A majonézt is le lehet, csak nem érdemes, mert szétesik a szerkezete.
Emiatt a padlizsánkrémet is le lehet fagyasztani, de csak utanna kukába való.
5/8 anonim válasza:
"Csinalj csak annyit amennyit a csalad megeszik. Ne csinalj tobbet! "
Nálunk ez nehéz lenne, mert egyedül én eszem, az meg kb 2-3 evökanálnyi lenne, csak ennyit csinálni nem igazán lehet.
4-es: elvileg igazad van, LEHET fagyasztani, csak utána nem ehetö.
6/8 anonim válasza:
"LEHET fagyasztani, csak utána nem ehetö."
Ugyanezt állítottam én is. Nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is igaz.
7/8 anonim válasza:
Bocs, azért írtam, mert neked van igazad, én fogalmaztam korábban rosszul, hogy nem lehet.
8/8 anonim válasza:
Én dunsztolni szoktam,hónapokig eláll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!