Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vásárlásnál szempont nektek,ho...

Vásárlásnál szempont nektek,hogy állati erőszaktól mentes, vegán, PO (pálmaolajmentes),adalékanyagoktól mentes,szabadtartású, vegyszermentes legyen az élelmiszer ? Ha nem, miért nem ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 07:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én csak arra céloztam, hogy sorjában, engem is meg elhet győzni, de akkor ha már úgymond a sokkal fontosabb dolgokat megtették.

Most hirtelen ami elsőre eszembe jutott: Miret árulnak olyan autókat amik egymagukban annyi károsanyagot bocsátanak ki mint 10 másik, és ugye ezeket csak szórakozásból veszik legtöbben pl.

2020. nov. 3. 00:43
 32/32 A kérdező kommentje:
Hát sokféleképpen fel lehet fogni. De az mondjuk tuti, hogy az orángutánokat még senki nemkérdezte meg róla, hogy feltüzelhetik-e az élőhelyüket, haragszanak-e esetleg , ha benn égnek egy tűzesetnél az erdőben, mert épp senki nem mentette ki őket a pár önkéntesből vagy haragszanak-e, hogy 10-15 év múlva kihalnak az emberi tevékenység folytán.
2020. nov. 3. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!