Vásárlásnál szempont nektek,hogy állati erőszaktól mentes, vegán, PO (pálmaolajmentes),adalékanyagoktól mentes,szabadtartású, vegyszermentes legyen az élelmiszer ? Ha nem, miért nem ?
Igyekszem, de nem élek sok pénzből, szóval nem mindenhol van rá opció.
Erőszakmemtes élelmiszer relatív, van ahol konkrétan lehetelen 100% békésen tartani valamit.
A csirke pl egy kibąszott erőszakos állat, kb mint a filmekben a cápa megy a vérszagra, ha az egyik lesérül, a másik 30 simán szétkapja 😏
Az erőszakmentes logónak pl samponnál, sminknél van értelme.
De pl házi tartást, kis gazdálkodókat támogatom.
Ruhát viszont kifejezetten természetes anyagból veszek, mert a mikro műanyag ami pl az akril pulcsik mellékterméke sokkal rosszabb mint a birkanyírás.
És egy bőr cipő tovább bírja mint a műanyag, szóval ha lehet, inkább emellett döntök.
Elég arra figyelnem, hogy glutén és laktóz ne legyen benne (allergia).
Ha valaki ennyire mindenmentesen akar ètkezni, éljen farmon.
Van ezek közül néhány szempontom, igen.
Azt még sosem néztem meg, pálmaolaj van-e az élelmiszerben, mert szerintem még sose ettem olyasmit, aminél ennek a lehetősége felmerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!